Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1991 Siste år
565 Siste 3 mnd
208 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunnmur/mur med grunnarbeid

Registrert Dato: Onsdag 03. November 2010

Borettslaget skal skifte drenering rundt huset mitt og når det først er en gravemaskin rundt huset mitt så vurderer jeg å få de til å grave ut slik at det er klart for å lage ett skur ved inngangs partiet samt en støttemur og å få lagt en støtte mur mot skråningen på baksiden av huset. Anbudet kan deles inn i tre deler.

1. tegning og søknads biten til borettslag og eventuelt kommune for å få lov til å sette opp skur og støttemurer.

2 Skur og støttemur ved inngangsparti: Her vil det være ferdig utgravd. Så jeg ønsker pris på grunnarbeid med legging av grunnmasse isolasjon og støp av såle.

Skuret vil ligge hovedsaklig under bakkenivå og inntil eksisterende grunnmur og må derfor bygges som en grunnmur(trenger vel ikke være isolert) mål 3m*4,5m*1,5m med normal grunnmurs høyde som vel er 2,5m. Ved en senere anledning ser jeg for meg at jeg ønsker å bygge en utebod oppe denne grunnmuren og den bør derfor være dimensjonert for dette ellers er jeg åpen for forslag til matrialvalg.

Støttemuren vil gå fra skur til vei 7m med en høyde på ca 1,5m ved skuret og ca 0,7-0,8 ved veien. Ønsker å kunne parkere bilen på oppsiden av muren ytterst mot veien. ønsker den derfor dimensjonert for dette. også her er jeg åpen for forslag til materialvalg.

3 Støttemur mot skråning på baksiden av huset. Også her vil det være ferdig utgravd. Så jeg ønsker pris på grunnarbeid med grunnmasse, isolasjon og støp av såle og så en mur oppå sålen. Muren vil være 13m lang og ca 1,5-1,7 m høy denne trenger bare tåle presset fra massen bak.

Nødvendig drenering bak støttemurene samt fuktsperre på grunnmuren til skuret må også med i tilbudet samt eventuell påfyllingsmasse men ser for meg at jeg kan fylle massen tilbake selv.

Jeg ønsker å får pris for hver enkel del. Når det gjelder tidsperspektiv så haster søknaden da jeg har forstått det slik at borettslaget ønsker å prøve å få gravd i høst mens selve arbeidet ser jeg for meg skal foregå til våren pga snø og frost. Om det er noe jeg har glemt så gjerne påpek dette. Har ellers mulighet for besiktelse nesten når som helst bare ta kontakt.

Ønsker svar så raskt som mulig med henhold til graving.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere