Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Grunnundersøkelser for regional kvikkleirekartlegging i Lyngen, Storfjord, Kåfjord og Nordreisa

Grunnundersøkelser for regional kvikkleirekartlegging i Lyngen, Storfjord, kåfjord og Nordreisa
nve utfører regional kartlegging av fare for kvikkleireskred i 4 kommuner i Troms: Lyngen, Storfjord, kåfjord og Nordreisa. Multiconsult asa er valgt som konsulent for utredningsarbeidet.
Kartleggingen har fokus på områder der det potensielt kan utløses store naturlige skred i befolkede områder. Det er ikke hele arealet i kommunene som blir vurdert av Multiconsult asa. på bakgrunn av en gis-analyse utført av nve er det valgt ut 11 kartleggingsområder i de 4 kommunene. gis-analysen er basert på befolkningstetthet, antatt personopphold og «mulighet for leire» i NGUs løsmassekart. Videre er Multiconsult asa engasjert til å utføre vurdering av skredfare innenfor disse kartleggingsområdene basert på terrengkriterier, løsmassekart og befaringer. på bakgrunn av dette er det valgt ut «interesseområder» der det potensielt kan være fare for utløsning av kvikkleireskred og utarbeidet forslag til borplaner og mengdebeskrivelser basert på dette. Multiconsult asa har utarbeidet befaringsrapporter per kommune, samt en felles borplan og mengdebeskrivelse ref. Bilag 2.
Det er valg å gå videre med 139 antall boringer fordelt på de 11 kartleggingsområdene.
Vi ber om pris på utførelse av felt-, og laboratoriearbeider og datarapportering i forbindelse med utredningsarbeidet for alle 11 kartleggingsområder.
Anbud id:
497257
  • Sted:
    Lyngen, Storfjord Gáivuotna Kåfjord, Nordreisa  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 17. November 2017