Anleggsgartner, Arkitekt i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1153 Siste år
744 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hagearkitekt

Registrert Dato: Torsdag 28. Juli 2016

Vi ønsker å lage en god overbygd spiseplass med plass til både barn og barnebarn (12), gjerne med plass til utepeis/bakerovn også. Men det blir mye plass "til overs" også. Forhåpentligvis vil dette bli en herlig plass til mye god bruk fremover.
Har idag 20 meter lang bakside, idag med mye bed i skråning samt terasse. Denne "baksiden" ble mye brukt tidligere år men nå har vi herlig soleplass på fremsiden. Det meste på baksiden skal bort for å få mye mindre bed og mer areal til å benytte til andre ting. Det vil ikke bli behov for nye planter, har flotte planter i dag som kan benyttes videre hvis det passer slik. Vi har bestilt Jærbetongblokka som mur (istedenfor dagens "råtefjell"). Det er det eneste som er bestemt idag. Ønsker å diskutere gode og kreative løsninger med en fagperson. Ikke minst å kunne diskutere riktig materialvalg og sammensetning - ønsker mest mulig vedlikeholdsfritt fremover. Har idag flinke folk til å gjøre jobben og det vil bli oppstart om en måneds tid. Vi har veldig gode erfaringer med å jobbe med flinke interiørarkitekter tidligere og ser frem til å få kontakt med rette vedkommende.
Det vil ikke være behov for store plantegninger med høyder inntegnet. Vi har behov for enkle skisser som viser/beskriver de gode ideene rette vedkommende kommer med.
Vi håper på snarlig tilbakemelding.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift