Maskinentreprenør, Transport i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1128 Siste år
387 Siste 3 mnd
102 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hamos forvaltning iks - innsamling og transport av slam

Registrert Dato: Mandag 26. Juli 2010

HAMOS Forvaltning IKS (heretter kalt HAMOS) inviterer til åpen tilbudskonkurranse på innsamling, avvanning og transport av slam fra ca 5.462 private slamavskillere, 452 tette tanker, 113 gråvannstanker, 10 ute/biodoer, og slam fra 61 offentlige og private renseanlegg. Til sammen utgjør dette et årlig tømmevolum på ca 15.600 m3 fordelt på ca. 3.500 tømminger. Tilbudskonkurransen omfatter i utgangspunktet kommunene Orkdal, Snillfjord, Skaun, Rindal, Hitra og Rennebu. Fra og med 01.07.2012 vil Surnadal kommune bli en del av kontrakten. Dette er å oppfatte som et tilleggsarbeid.
Som opsjoner bes det også om tilbud på de samme tjenestene for Hemne kommune og Agdenes kommune. Opsjon for Agdenes kommune gis med forbehold om politisk godkjenning høsten 2010. Dette vil i så fall bli separate kontrakter med den enkelte kommune. Det er en mulighet for at HAMOS overtar ansvaret for slaminnsamling for enkelte av disse kommunene i løpet av kontraktsperioden.
Som opsjon bes det også om tilbud på mottak og transport av slam fra større offentlige renseanlegg med containertømming. Dette utgjør 800 tonn slam per år fra liftcontainer og 250 tonn slam fra krokcontainer.
Alt slam skal leveres til Ecopro sitt anlegg i Verdal.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maskinentreprenør, Transport

Anlegg, Kontrakter, Kontraktsperioden, Renseanlegg, Slam, Tanker, Transport

Kvanne, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 03. September 2010