Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6540 Siste år
2226 Siste 3 mnd
545 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hareveien 10 i oslo - utomhusarbeider/uteanlegg

Registrert Dato: Onsdag 16. Desember 2009

Hareveien 10 ? Myrer bo- og servicesenter - består av 5 tilrettelagte leiligheter for mennesker med ulike funksjonshemninger. Alle beboere har eget kjøkken, bad, soverom og stue. I tillegg har boligen et fellesrom hvor det lages enkelte felles måltider og hvor beboerne kan møtes til sosiale sammenkomster med hverandre og personalet. Boligen er lokalisert i fine omgivelser på Kjelsås i Oslo. I tillegg er det dagsenter for inntil 100 brukere. Det er opprettet 5 årsverk i boligen. Personalgruppen består blant annet av vernepleiere, ergoterapeut og sosionom. I tillegg til dette har vi en rekke miljøarbeidere med annen utdanning og jobberfaring. Personalet har eget kontor og boligen er døgnbemannet med hvilende nattevakt. Entreprisen organiseres som en totalentreprise.
Utomhusarbeidene er søknadspliktige. Selberg Arkitektkontor AS står som ansvarlig søker. Tiltaket tenkes utført mens bygget er i bruk.
Arbeidene omfatter oppgradering av utearealene rundt Myrer bo- og servicesenter, Hareveien 10 iOslo kommune. Tiltakene omfatter følgende arbeider:
Ny utforming av hovedparkeringsplass med plass til 24 biler. Reasfaltering, ny kantstein, beplantning
og belysning.
Opparbeidelse av sansehage med gressplen, tredekke, beplantning, grusganger og mur/ rampe langs
byggets østlige fasade.
Reparasjon av trapp fra hovedparkeringsplass til sansehage.
Ny løsning langs vestfasade, med beplantning, reasfaltering og nytt møblement.
Ny p-plass med støttemur ved tomtas sørvestre hjørne. To eksisterende bygg som står her skal fjernes.
Ny løsning ved byggets hovedinngang og søndre fasade; nye oppholdssoner, vegetasjon og belysning.
Nedgravde avfallscontainere, nye p-plasser og reasfaltering ved byggets varelevering.
Det nevnes herved at en garasje til 2 stk. minibusser kan komme til i prosjektet som opsjon. Garasjener ikke tegnet i detalj enda, areal til denne er kun satt av på utomhusplanen, og det bes følgelig ikke
om pris for utførelse. Ved oppførelse av garasjen åpnes muligheten for takterrasse. Mengder og beskrivelse av elementene til takterrassen er inkludert i egne opsjonsposter. Det vil også være enkelte andre opsjonsposter.
Oppstart av kontraktsarbeidet på adressen er planlagt til primo mars 2010. Ferdigstillelse så raskt som mulig.
Ved innlevering av tilbud, skal det bekreftes at det på fagområder som ikke beherskes av totalentreprenøren skal det antas reelle og lovlige underentreprenører som kun bruker egne ansatte. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å underkjenne underentreprenører. Totalentreprenøren må fremskaffe opplysninger om underentreprenørens tjenesteforhold, herunder skatteattester og HMS-egenerklæring på lik linje som ham selv. Alle beskrevne tiltak skal i utgangspunktet gå til utførelse. Boligbygg Oslo KF har et strengt budsjett å forholde seg til og forbeholder seg derfor retten til å trekke ut deler av entreprisen.