Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Hellemyr Flerbrukshall - 9060010

Prosjektet Hellemyr flerbrukshall omfatter komplett flerbrukshall med miniatyrskytebane og opsjon på lokaler til Vigør på Hellemyr.
Prosjektet er prosjektert frem til og med rammetillatelse og sendes ut på totalentreprise for prising og mulig gjennomføring.
Klubblokaler for Vigør som vender ut mot kunstgressbane (plan 1 etg. Akse 4-5/b-h), prises som opsjon. Det må tas høyde for at utførelsen av prosjektet, kan bli uten disse klubblokaler. Vegger og tak mot arealene utføres da komplett som yttervegg og dekke mot uteareal i-h. t gjeldende regler og forskrifter.
Prosjektet har følgende hovedrammer (inkl. Opsjon ). Bebygd areal er ca. 2150m² og bruksarealet er ca. 3020m².
Hovedplan er plassert på cote + 102, 6 og mønehøyden/ tak er c + 113, 7 med regulert maks høyde på c + 113, 7m.
Bygget består av flerbrukshall, miniatyrskytebane og klubblokaler for Vigør. De tre hoved arealene er bundet sammen av tilleggsfunksjoner som inngangsarealer, sosiale arealer, klubbarealer og underordnete rom, samt tekniske arealer.
Alle entreprenører skal levere tilbud på to alternativer: tek 10-hus og passivhus. Entreprenører som kun leverer tilbud på ett av alternativene vil bli avvist.
Øvrig informasjon om prosjektet og kontrakten finnes i Konkurransegrunnlagets del ii
Anbud id:
269963
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Onsdag 25. September 2013

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud