Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

714 Siste år
223 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hfk-09-088 landskapsarkitekt

Registrert Dato: Onsdag 24. Juni 2009

Eigedomsseksjonen er fylkeskommunen sin fagavdeling for bygge- og eigedomssaker. Seksjonen skal ivareta fylkeskommunen sin byggherrefunksjon og er ansvarleg for forvaltning, drift, vedlikehald og utbygging av fylkeskommunen sine eigedomar. Eigedomsmassen som fylkeskommunen disponerer er i hovedsak kontor, vidaregåande skular, tannklinikkar og bussanlegg. Samla areal er på ca. 400.000 m². Eigedomsseksjonen har kontor i fylkeshuset i Bergen sentrum. Eigedomsseksjonen har totalt 90 tilsette. Av desse er 20 tilsette ved kontoret i Bergen
Hordaland fylkeskommune arbeider kontinuerlig med investeringer knyttet til nybygg, tilbygg og omfattende rehabilitering.
Til å bistå med rådgivertjenester vil fylkeskommunen inngå rammeavtaler innenfor de fleste rådgiverområdene. For hvert område inngås det avtale med 3-5 firma som senere inviteres til minikonkurranser på de aktuelle prosjektene. Med utgangspunkt i minikonkurransene vil Hordaland fylkeskommune etablere rådgivergrupper der alle deltakerene vil har avtaler direkte med fylkeskommunen.
Rammeavtalene gjelder for mindre og mellomstore prosjekter. Hordaland fylkeskommune står likevel fritt til å hente inn tilbud på prosjekteringsarbeider utenom rammeavtalen når en finner det hensiktsmessig.
Ytelsene i rammeavtalene varierer etter oppdragstype og entrepriseform. Oppdraget kan være utredninger, grunnlag for totalentreprisekontrakter eller byggherrestyrt rådgivning knyttet til delte entrepriser.
Ved innhenting av pris på aktuelt prosjekt vil oppdraget med tilhørende ytelser spesifiseres. Møter med oppdragsgiver skal være i Bergen og språk skal være norsk.
Denne konkurransen gjelder rammeavtale for Landskapsarkitekt

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet *** />
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen71210000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere