Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Hovedfordeling Moss sykehus

Bygningsmassen er i dag delt i 2 "rent elektrisk". Det er en Nord-del og en Syd-del som er helt separate elektrisk, selv om de henger sammen bygningsmessig.
Det skal vare mulig å kunne gjennomføre et bytte av hovedfordelingene i Syd-del med mindre utkoblinger (tidsmessig), da det skal kunne vare mulig å bygge opp de nye hovedfordelingene før de eksisterende hovedfordelingene rives.
i Nord-del er situasjonen annerledes, da de bygningsmessige begrensningene (areal) i hovedfordelingsrommet gjør at eksisterende hovedfordelinger må fjernes før nye fordelinger kan installeres. Dette gjør at det må være full driftsstans i de områdene som dekkes forsyningsmessig av disse hovedfordelingene. Det gjennomføres normalt stans i operasjoner i noen uker om sommeren ved sykehuset (det utføres normalt kun planlagte operasjoner ved sykehuset i Moss, mens det er sykehuset på Kalnes som er akuttsykehus for omradet).
Det skal gis tilbud på komplett utskifting av hovedfordeling ved sykehuset. Tilbudet skal omfatte alle arbeider som er nødvendig for å gjennomføre prosjektet, herunder bygningsmessige arbeider.
Leverandør skal ha koordineringsansvar mot eventuelle underleverandører.
Prosjektet gjennomføres i to etapper:
- Syd-del: høst 2018
- Nord-del: Sommer 2019
Anbud id:
531440
  • Sted:
    Moss
  • Registrert:
    Fredag 22. Juni 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud