Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Infrastruktur for metrobuss. Dialogmøte med entreprenører før kunngjøring konkurranse.

Miljøpakken for Trondheim skal gjennomføre utbyggingstiltak for å realisere metrobusslinjer i Trondheim. Infrastrukturtiltakene består av strekningstiltak (kollektivfelt, prioritering i kryss), etablering av knutepunkter/omstigningspunkter og oppgradering av holdeplasser.
Drift for metrobuss skal være etablert på tre linjer fra august 2019. Realisering av tiltakene er fordelt på prosjekter i Trondheim kommune og Statens vegvesen og er nå i fasene prosjektering eller bygging.
Vi henviser også til nettside (#URL0#).
i Statens vegvesens portefølje inngår tiltakene «Tonstad omstigningspunkt» og «kollektivfelt i Østre Rosten». Disse blir nå prosjektert og er planlagt gjennomført som en samlet utførelsesentreprise. Konkurransegrunnlaget for anskaffelsen, med forutsetninger og krav, er under utarbeidelse. Det er en usikkerhet knyttet til framdriften for å ferdigstille tiltakene til oppstarten av metrobusskjøringen i august 2019. For å redusere denne usikkerheten og for å få et hensiktsmessig konkurransegrunnlag, ønsker vi en dialog med entreprenører, både for å informere om anleggene og for å få synspunkter på utformingen av konkurransegrunnlaget, spesielt framdriftskravene.
Anbud id:
528334
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Torsdag 7. Juni 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud