Arkitekt, Betong, Bygningskontroll, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

8320 Siste år
5652 Siste 3 mnd
350 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innbydelse til dialogkonferanse

Registrert Dato: Mandag 14. September 2020

Eigersund kommune ønsker å komme i dialog med aktører som hver for seg eller i samarbeid med andre, ønsker å konkurrere om denne anskaffelsen.
Det stilles krav om at aktørene har nødvendig kunnskaper og erfaring med prosjektering av større byggeprosjekter generelt, herunder svømmeanlegg spesielt. Videre vil det kreves finansiell og teknisk kapasitet til å gjennomføre et slikt prosjekt samt erfaring med utleie, drift og vedlikehold av eiendom.
Utover dette er det ønskelig at aktørene har erfaring med OPS-prosjekter, og har ønske om å skape et best mulig prosjekt i samarbeid med Eigersund kommune.
Anskaffelsen skal skje gjennom flere faser. Første fase innebærer en prekvalifisering der et nærmere bestemt antall aktuelle tilbydere blir kvalifisert til å delta i selve konkurransefasen. I konkurransefasen skal de prekvalifiserte aktørene designe, tegne, prosjektere og tilby leie av ny svømmehall på Lagård. Alle aktører som leverer inn fullverdige tilbud vil bli premiert.
Det velges deretter en leverandør som tas med i den avsluttende prosjektutviklingsfase hvor prosjektet bearbeides og kvalitetssikres slik at det vil være i samsvar med oppdragsgivers bestilling. Prosjektdelen munner ut i en avsluttende leie- og driftsavtale som skal godkjennes ved politisk behandling før prosjektet igangsettes.  
I den videre konkurransefasen vil følgende momenter i særlig grad kunne vektlegges:
Energiøkonomi, klima/miljø, prosjektforslag/arkitektonisk hovedgrep, god   universell utforming, leievederlag/evalueringssum, materialvalg og   levetidsbetraktninger, entrepriseorganisasjonens kompetanse, estetisk uttrykk, tekniske løsninger (stål eller betong, hev-/senkefunksjoner etc), vedlikeholdsplan for tilstandsgrad 1 etter 30 år, sambruk/synergier, materialgjenbruk, utvendig og innvendig logisitikk.
Eigersund kommune vil stille nødvendig areal til disposisjon for byggingen av ny svømmehall, og det vil legges til rette for at alle nødvendige plan- og reguleringstekniske forutsetninger oppfylles for å sikre en effektiv framdrift. Det angjeldende arealet er i dag disponert for offentlige formål, og eventuell sambruk må være knyttet til dette.
Det vil bli avholdt et informasjonsmøte onsdag den 30.09. kl 1400. De som ønsker å delta, fysisk eller digitalt, melder seg på per e-post til jan.egil.fornes@stavanger.kommune.no senest den 28.09 kl 1200. Spørsmål, innspill og kommentarer kan også sendes til denne adressen. I uke 42 vil det være mulighet for individuelle møter og befaringer. Påmelding for dette gjøres også til samme e-post. Siste frist for levering av innspill og spørsmål vil være den 15.10. kl 1200.