Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

825 Siste år
270 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innleie av Arkitekt/Landskapsarkitekt

Registrert Dato: Mandag 15. Oktober 2012

Orientering om prosjektet og oppdraget:
Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.
Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.
Nytt dobbeltspor Oslo-Ski/Follobanen er i sluttfasen av detaljplanprosjektering og reguleringsplanarbeid. Prosjektet er i oppstart av byggeplanlegging. Det er behov for å styrke byggherreorganisasjonen med en arkitekt/landskapsarkitekt.
Delparsell Ski stasjon, består av følgende hovedelementer: Stasjonsområde med 6 spor og 3 midtplattformer med adkomst til plattformer via en undergang under sporene, reisetorg m/ parkering på vestsiden, reisetorg med service hus på østsiden, bygging av ny veibru og tilhørende vegsystemer, bussterminal på østsiden.
For strekningen Langhus ? Ski skal det bl.a. bygges to nye spor for Follobanen, omlegge dagens Østfoldbane, bygge to nye spor for gods, omlegge Langhusvegen, tilførselsveier, legge til rette for beredskapsplasser og støyskjermer. På Ski stasjon skal det bl.a. bygges 6 spor og 3 midtplattformer med adkomst til plattformer via en undergang under sporene, reisetorg med parkering på vestsiden, reisetorg meg servicehus på østsiden, bygging av ny vegbru og tilhørende vegsystemer, bussterminal på østsiden.
Hovedoppgaver som skal utføres:
? Bistå prosjekteringsleder med oppfølging av rådgiver med bl.a. følgende saker:
- skiltplan/informasjonsskilting
- taktil merking/taktilt kart
- vegetasjonen/utforming av utomhusarealer
- romprogram, design og matrialbruk
- belysningskonsept
- støyskjerming
- krav i stasjonshåndboken og TSI for mobilitet
- byggesak og kunstprosjekt.
? I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører innunder fagområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere