Elektriker, Entreprenør, Maler, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

23815 Siste år
19116 Siste 3 mnd
653 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innredning av råloft i bygård

Registrert Dato: Søndag 24. Oktober 2021

Prosjektet vi ber om tilbud på består av innredning av del av råloft (anslagsvis 40 m2) i bygård på Grünerløkka og innlemming av denne i underliggende leilighet. Innredningen skal bestå av to soverom, en loftstue/gangstue, og et enkelt toalett med opplegg for vaskemaskin, men uten våtrom.

Tegninger, brannprosjektering og rammetillatelse er på plass for dette prosjektet, og vi ønsker tilbud på utførelsen.

Det er planlagt for 6 takvinduer, der to hovedvinduer og to tilleggsvinduer er vendt ut mot bakgården, mens to, mindre vender ut mot gate. Deler av loftet strekk seg over underliggende naboleilighet, men grenser for øvrig ikke til andre leiligheter. Det er lagt opp til at tiltakseier skal utføre en god del arbeid selv, blant annet isolering av vegger, legge panel på vegger og skråtak, legge gulv, samt male.

Vi ber om tilbud på entreprise som inkluderer reisverk og vegger ut mot råloft, inkludert brannvern ut, mot råloft, og mot tilstøtende leilighet. Det inkluderer trapp og trappeløp, vinduer og foringer, reisverk til vegger, røropplegg fra toalett og nødutganger, slik de vedlagte arkitekttegningene viser – og nødvendig arbeid i tilknytning til dette. Det er en forutsetning med godkjenning for ansvarsrett, og dekkende kompetanse for prosjektet. Eventuell kontrakt må ligge til grunn for igangssettingssøknad til PBE, og vi sikter inn på oppstart så snart som mulig etter tillatelse. Vi kan gi nærmere beskrivelse av prosjektet, samt tegninger, ved forespørsel