Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Rørlegger, Snekker i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Innvendig vedlikehold barnehager

Gulvbelegg: Se eget vedlegg for ønsket kvalitet, eller tilsvarende. Belegg skal som hovedregel legges oppå eksisterende gulv og med oppkant på vegg. Alle normale kostnader medtas, rigg og drift, avfallshåndtering etc. Evt bom og fjerning av belegg ved behov samt sparkling gjøres etter medgått tid.
Det skal benyttes akrylbasert vaskbar maling. på toalett- og stellerom må det benyttes maling beregnet for våtrom. Vegger med strie som er hele, beholdes og flekksparkles ved behov. Er det mange hull/skader i veggflaten, skal veggen helsparkles og males til full dekk, minimum to strøk. Trepanel: Alt av kvister og panel må grunnes med kvist og sperregrunn. Minst to toppstrøk maling.
Mengdene avregnes etter utført arbeid.
Tilleggsarbeid: nødvendig tilleggsarbeid utføres etter medgått tid på timepris. Dette avtales med prosjektleder før oppstart av arbeid for godkjenning.
Dersom det er behov for andre fag (tømmer, rør, elektro) for tilrettelegging av arbeidene, skal kommunens rammeavtalepartnere benyttes til dette og de fakturerer direkte kommunen.
Anbud id:
671275
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Tirsdag 22. September 2020

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud