Kulde & varme, Rørlegger i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

422 Siste år
97 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Installasjon av luft-vann varmepumpe

Registrert Dato: Mandag 14. Desember 2009

Jeg ønsker et tilbud på installasjon av luft-vann varmepumpe for oppvarming av bolig og forbruksvann. I tillegg trengs vel også en elektrisk oppvarming som backup?

Har en eldre enebolig i Sapsborg på ca 140kvm fordelt på 2 etasjer. Dagens installasjon er en oljefyr i kjelleren med 2000 liters tank som også varmer opp forbruksvannet. I tillegg finnes en elkoble i fyren. Huset har vært varmet opp av radiatorer installert i de fleste rom. I gangen og på bad i 2. etasje er det installert varmekabel.

Jeg ønsker å installere varmepumpen i kjelleren der oljefyren står i dag, med:
Løsning for tappevann
Viftekonvektor i 1. etasje (stue og kjøkken er åpen løsning).
Beholde radiatorer i 2. etasje og se en vinter om det fungerer.

Jeg ønsker samtidig å utvide boarialet, ved å gjøre om grovkjelleren til oppholdsrom. Jeg skal legge lavtbyggende vannbåren varme i kjellergulvet. Dette vil bli 4-5 rom. Legging og støping gjør jeg selv, men rør og ev plater med spor kan god være en del av tilbudet.
Med i tilbudet trenger jeg en vannfordeler til de ulike rommene i kjelleren, med trådløse termostater. Radiatorene i 2. etasje kan stå på 1"kurs", for så å se ann denne løsningen.

Ønsker helst pris med rørlegger. Elektrikker kan jeg ev skaffe selv, hvis det er ønskelig. Fjerning av Oljefyr gjøres også selv.

Ta kontakt, hvis det trengs mer informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere