Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Installasjon av sprinkleranlegg i Romsås senter 1

Romsås senter 1 er et bygningskompleks på Romsås i Oslo bestående av forretninger, boliger, sykehjem, idrettshall mv. Bygningen er oppført på 1970-tallet.
Deler av eksisterende bygg er sprinklet. Anlegget omfatter deler av overbygget glassgård samt forretningslokalene i 1. Etasje. Dette anlegget skal nå utvides til å omfatte fire etasjer med leiligheter som er tilrettelagt for funksjonshemmede. Leiligheten er lokalisert i 4. Til 7. Etasje.
Det er planlagt i tilknytte seg til eksisterende anlegg på 3. Etasje nivå i glassgården. Eksisterende sprinklersentral blir da felles for forretningslokalene og leilighetene. Sprinklersentralene (2 stk) er lokalisert i teknisk sentral i kjeller.
Det er foretatt hydrauliske beregninger for slokkeanlegget.
Det forespørres om en komplett leveranse, inklusive bygningsmessige hjelpearbeider med hulltaking osv.
i denne tilbudsforespørsel inngår alle ytelser nødvendig for komplett levert, montert, idriftsatt og dokumentert anlegg.
Byggene skal være i full drift i installasjonsperioden. Det er en forutsetning at valgt entreprenør tar de nødvendige hensyn til byggets brukere slik at installasjonarbeidene ikke blir til unødig sjenanse.
Spesielt gjelder dette ved hulltaking /boring i betongkonstruksjoner.
Entreprisen organiseres som en generalentreprise.
Denne tilbudsforespørsel omfatter installering av sprinkleranlegg i Romsås senter 1 i Oslo. i denne tilbudsforespørsel inngår alle ytelser nødvendig for komplett levert, montert, idriftsatt og dokumentert anlegg.
Anbud id:
168524
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 3. Oktober 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud