Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Intensjonskunngjøring om kjøp av programvare fra Compilo - Med delkontrakter

Foa § 13-4 b) nr. 2: Anskaffelsen gjelder ytelser som bare en bestemt leverandør kan levere fordi konkurranse er umulig av tekniske årsaker
Nittedal kommune arbeider målrettet med utvikling og effektivisering av tjenester og drift, samhandling og dialog. For å utvikle fremtidsrettede løsninger som kan operasjonalisere arbeidet er intensjonen å inngå et samarbeid mellom Nittedal kommune og Compilo, for å utvikle en standardisert metodikk for organisatorisk utøvelse av internkontroll, kvalitetsutvikling og ledelse. Metodikken skal kunne benyttes på alle sektorer i kommunen.
For å sikre implementering av utarbeidet metodikk, vil Compilo stille nødvendig programvare og kompetanse til rådighet. i dette arbeidet vil Compilo stille til rådighet et system for dialog mellom kommunens borgere og kommunen, et system for effektivisering og visualisering av tjenester og prosesser, et system for helhetlig internkontroll og kvalitet samt system for ledelsesrapportering.
Samarbeidet er unikt og er et pilotprosjekt som skal teste ut om programvare fra ulike fagområder kan settes sammen for å gi en helhetlig utvikling, styring og kontroll i en fastlagt metodikk.
Compilo vil i tillegg bidra inn i prosjektet med seniorrådgivere som tidligere har vært ledere i kommunal sektor, og med erfarne utviklere som vil arbeide med overordnet samhandling.
Prosjektet utgjør et samarbeid der leverandøren må nedlegge betydelige ressurser som ikke skal faktureres kommunen slik at de i denne piloten kan utvikle et produkt de kan tilby andre kunder i ettertiden.
Anbud id:
561378
  • Sted:
    Nittedal
  • Registrert:
    Onsdag 19. Desember 2018