Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Intensjonskunngjøring Lekdommertjenesten

Nordre Follo kommune har til hensikt å inngå kontrakt med Sikri as for bruk av og tilgang til Lekdommertjenesten for valg og ajourhold av lekdommere.
Tjenesten omfatter rutiner for kontroll av lekdommerutvalgene mot kommunens valgmanntall og mot folkeregisteret, før godkjennelse i kommunestyret. Kommunen overfører selv data til Domstoladministrasjonen i deres system.
For tjenesten er det definert et sett med obligatoriske aktiviteter og tilhørende tjenester, som skal sikre korrekt etablering og oppstart. Dette omfatter innleggelse av eksisterende utvalg i Lekdommertjenesten slik at kunden får mulighet for manuell oppfølging av utvalgene samt behandling av fritakssøknadene.
Tjenesten er knyttet opp mot valg av meddommere til tingretten og valg av meddommere og lagrettsmedlemmer til lagretten, som er en lovpålagt oppgave for kommunene.
Avtalens kostnad er på kr 91. 000, - første året, deretter 82 000, - pr år.
Oppdragsgiver er ikke kjent med at det finnes andre produkter som løser dette behovet i markedet, ref. foa 5-2 a). Det vil bli gjennomført markedsundersøkelser og vurderinger i løpet av avtaleperioden. Frist for tilbakemelding på intensjonskunngjøringen er 27. 09. 2020.
Anbud id:
670250
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 17. September 2020
Er du interessert i dette oppdraget?