Alarm & sikkerhet, Elektriker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1177 Siste år
837 Siste 3 mnd
53 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Intensjonskunngjøring - Tildeling av tjenestekontrakt operativt vedlikehold

Registrert Dato: Torsdag 21. Desember 2017

Kort beskrivelse
ANPR-prosjektet har, bl.a., som oppgave å forvalte etatens eksisterende ANPR-løsning som i dag består av en sentral enhet, faste kameralokasjoner i grensenære strøk samt mobile enheter plassert i etatens kjøretøy. Framtidige løsninger omfattes ikke av denne kunngjøringen, men ivaretas via pågående anskaffelsesprosesser. I forbindelse med virksomhetsoverdragelse av nåværende teknologi er den nasjonale tilstedeværelsen midlertidig bortfalt. Vedkommende som ivaretok bistandsoppgavene ble ikke tilsatt hos ny virksomhetseier, men startet opp eget foretak. Kompetansen er således tilgjengelig i Norge. For å sikre vedlikehold av allerede etablert ANPR-utstyr inntil ny eier har etablert tilsvarende eller utstyret er faset ut er det behov for bistand i en overgangsperiode på 18-30 måneder. Tjenestene vil være rettet mot tilpasset sentral løsning, etablerte fastinstallerte lokasjoner og etablerte mobile enheter.
Tjenestene vil bestå i:
• Stedlig bistand til vedlikehold og support på kameraløsninger fra tidligere Pips Technology.
• Fjernstyrt bistand der nåværende leverandør ikke kan bistå grunnet manglende kjennskap til oppsett og lokasjon/kjøretøy.
• Bistand til ajourhold av dokumentasjon ved endringer.
• Bistand til opplæring av brukere.
• Montering og remontering i eksisterende løsninger.
• Avlastningsbistand med eksisterende løsning under innføringen av ny løsning.
Tjenesteutøver er selv ansvarlig for å ha nødvendige sertifiseringer ift. arbeid langs vei. Løsningen skal videre migreres til ny løsning og leverandør i løpet av de kommende 18 månedene og er således svært tidsavgrenset. Det er derfor lagt til grunn at etablering av tilsvarende kompetanse som det som etterspørres ikke er mulig å få etablert nasjonalt. Tjenestene vil ikke omfatte arbeid med kommende løsninger og avgrenses til nåværende løsning er faset ut. Intensjonskunngjøring benyttes siden det ikke er sannsynlig at tjenestene vil kunne leveres i det norske markedet og en ordinær anbudsforespørsel derfor ikke vil kunne føre fram. Intensjonskunngjøringen skal sikre gjennomsiktighet i etatens dekning av det behovet som er beskrevet.


Referansenummer:  16/35401