Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
International Grüne Woche - restaurantdrift - anskaffelse
Kontrakten består grovt i 3 hoveddeler:
1. Drift av og tilberedning av mat i restaurant
Restauranten skal tilby både dagens 3-retter samt ulik håndmat.
Restaurantdrift med norsk kjøkken til besøkende på messen og til grupper/møter på den norskestanden. Norske retter med tydelig norsk preg fra både hav og land med fokus pålandbruksprodukter, med hovedråvarer i all hovedsak fra våre utstillere. Regionene som stiller ut skal være godt synlige i det kjøkkenet serverer.
Messen har450. 000 besøkende. Den norske restauranten har en kapasitet på ca. 60sitteplasser. Oppdragsgiver ønsker at restauranten skal ha et høyt antall dagligbespiste gjester og at kvaliteten på rettene er høy. Hver gjest skal etter å hablitt servert, sitte med et positivt inntrykk og en følelse av å ha fått en ”liten smakebit av Norge”.
Antall bespiste gjester i restaurant avhenger av restaurantens konsept/ løsning og avå få en jevn høy omsetning gjennom hele dagen samt “pushing” av håndmat. Detaljer i dette må avtales nærmere.
Restauranten skal driftes over 10 dager i heleåpningstiden og skal til enhver tid ha et team med kokker, hvorav en ansvarligkokk.
2. Matbar
på denne delen skal Leverandøren levere en kokk for bemanningen av baren og tilbereding av mat, samt et konsept og meny for matbaren som bygger på råvarene irestauranten. Matbaren utgjør i praksis en forlengelse av restauranten.
3. Catering
Leverandørenskal levere følgende måltider:
1) Lunsj til delegasjon - anslagsvis 40 pers - stående
2) Lunsj til pressekonferanse ca. 60 personer – sittende
3) Festmiddag
Mer informasjon om samtlige deler av leveransen finnes i kontraktens Vedlegg 1 Kravspesifikasjon.
1. Drift av og tilberedning av mat i restaurant
Restauranten skal tilby både dagens 3-retter samt ulik håndmat.
Restaurantdrift med norsk kjøkken til besøkende på messen og til grupper/møter på den norskestanden. Norske retter med tydelig norsk preg fra både hav og land med fokus pålandbruksprodukter, med hovedråvarer i all hovedsak fra våre utstillere. Regionene som stiller ut skal være godt synlige i det kjøkkenet serverer.
Messen har450. 000 besøkende. Den norske restauranten har en kapasitet på ca. 60sitteplasser. Oppdragsgiver ønsker at restauranten skal ha et høyt antall dagligbespiste gjester og at kvaliteten på rettene er høy. Hver gjest skal etter å hablitt servert, sitte med et positivt inntrykk og en følelse av å ha fått en ”liten smakebit av Norge”.
Antall bespiste gjester i restaurant avhenger av restaurantens konsept/ løsning og avå få en jevn høy omsetning gjennom hele dagen samt “pushing” av håndmat. Detaljer i dette må avtales nærmere.
Restauranten skal driftes over 10 dager i heleåpningstiden og skal til enhver tid ha et team med kokker, hvorav en ansvarligkokk.
2. Matbar
på denne delen skal Leverandøren levere en kokk for bemanningen av baren og tilbereding av mat, samt et konsept og meny for matbaren som bygger på råvarene irestauranten. Matbaren utgjør i praksis en forlengelse av restauranten.
3. Catering
Leverandørenskal levere følgende måltider:
1) Lunsj til delegasjon - anslagsvis 40 pers - stående
2) Lunsj til pressekonferanse ca. 60 personer – sittende
3) Festmiddag
Mer informasjon om samtlige deler av leveransen finnes i kontraktens Vedlegg 1 Kravspesifikasjon.
Anbud id:
483017
-
Sted:Oslo
-
Registrert:Onsdag 23. August 2017
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
5 anbud
-
Trenger servitører til eventer - forespørsel om prisHei. Trenger servitører til våre eventer. Hva er deres beste pris.
-
Oslo
-
Torsdag 2. Mai 2024
-
-
Servitør 11 May, 30-35 people, confirmation party in OppsalHi there, we have a confirmation party in Oppsal on 11 May. We'll be serving a tapas style buffet and need an experienced waiter/waitress to make sure everything runs like clockwork. Hours will be (a...
-
Oslo
-
Mandag 29. April 2024
-
-
HJELP TIL INDISK MATLAGINGØnskes daglig hjelp til roti/parotha laging For 2-3 personer. Linderud. Oslo.
-
Oslo
-
Lørdag 27. April 2024
-
-
Leie grillkokk til privat selskap i StavernAntall gjester: 35-40 Tid: 31. 8. 2024 på hytte Anvik Jeg holder helst all mat, men ønsker en kokk som kan grille det gjestene vil ha. Ønser bbq-saus og asiatisk glace. Vil forberede bakt potet på k...
-
Oslo
-
Mandag 22. April 2024
-
-
Servitør dåp søndag 21 aprilTrenger en servitør til dåpsfest i Gamle Aker kirkesenter (Akersbakken 30) i Oslo 21. April fra kl 1230 til 1530. Det blir ca 80 personer inkludert barn. Vi skal servere pizza så det er ikke nødvendig...
-
Oslo
-
Søndag 14. April 2024
-