Regnskap, Revisjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

193 Siste år
128 Siste 3 mnd
12 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Internrevisjonstjenester

Registrert Dato: Søndag 14. Februar 2021

Anskaffelsens formål er å inngå rammeavtale som dekker NMBUs behov for internrevisjonsbistand i henhold til anerkjente standarder for internrevisjon. Internrevisjon og Internrevisjonsbistand skal dekke det løpende behovet for internrevisjonsbistand hos Oppdragsgiver.
Internrevisjonsbistanden skal utføres i tilknytning til en internrevisjonsfunksjon eller et internrevisjonsoppdrag.
Oppdragsgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet NMBU har et særlig ansvar for å utføre forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Vi leverer kunnskap for livet, og bærekraft er forankret i alt vi gjør. NMBU har 1800 ansatte og 6000 studenter og har sju fakulteter. NMBU har i dag campus på Ås og i Oslo, og samlokaliseres på Ås fra sommeren 2021. NMBU har også et forskingssenter i Sandnes.
I tråd med NMBUs etiske retningslinjer stiller universitetet krav til at FNs menneskerettigheter og ILOs kjernekonvensjoner er oppfylt i hele verdikjeden som berøres av en anskaffelse. NMBU legger vekt på å ha et bærekraftsperspektiv - også i innkjøpsprosesser, og er medlem av Etisk Handel Norge.
Nærmere opplysninger om oss finner du på NMBUs hjemmesider
Anskaffelsens formål og omfang
Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert.
Historisk sett har oppdragsgiver handlet for ca. NOK 900 000,- eks. mva. per år de siste 3 årene. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å anta hele eller deler av et tilbud.


Referansenummer:  20/02661

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift