Arkitekt, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

593 Siste år
227 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til deltakelse i konkurranse for parallelloppdrag, plan 2424 Madla-Revheim, Stavanger

Registrert Dato: Torsdag 20. September 2012

Stavanger kommune inviterer konsulentteam innen arkitektur og plan til et parallelloppdrag for å få utarbeidet et forprosjekt for områdeplan innen Madla-Revheim hovedutbyggingsområde i Stavanger.
Anskaffelsen gjelder deltakelse i et honorert parallelloppdrag for idéutvikling som skal være grunnlag for vår videre planlegging av en klimanøytral bydel på Madla ? Revheim.
Det tas sikte på at selve parallelloppdraget vil pågå i perioden desember 2012 til og med mars 2013. Det skal velges ut fire team som gjennom tverrfaglig bredde, kompetanse og kreativitet skal få fram ulike forslag og innspill til kommunens videre arbeid med utarbeidelse av områdeplanen. Hvert av teamene vil bli honorert med kr 500 000,-.
Det ønskes å få belyst byplankonsepter som ser bebyggelse, transportsystem og utbyggingsstrategi i en helhetlig sammenheng. Planen skal tilrettelegge for en framtidsrettet og klimavennlig byutvikling, optimalt tilpasset landskapet, tilgrensende jordbruksvirksomhet og beliggenheten i det regionale bysystemet. Intensjonen er å utvikle «10 minutters byen», med mål om et fullverdig urbant sted. Det vil si at det i området skal skapes et mangfoldig, urbant bymiljø med korte gangavstander fra bolig til service, kollektivtransport, offentlig tjenestetilbud, idrettsanlegg, friområder mv.
4 x kr 500 000,-

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arkitektur, Bolig, Ideutvikling, Planlegging

Stavanger, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 05. Desember 2012