Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Invitasjon til dialogkonferanse om anskaffelse av nytt fylkeshus for Agder fylkeskommune

Hensikt og praktisk informasjon om dialogkonferansen:
Dialogkonferansen har et todelt formål. på den ene siden ønsker vi å formidle hvilke ambisjoner og mål fylkeskommunen har for den kommende anskaffelsen. på den andre siden ønsker vi innspill til videre prosess fra markedsaktører som kan tenkes å delta i konkurransen.
Potensielle tilbydere som ønsker det, vil få mulighet til en-til-en-møte med oss der løsninger på de beskrevne utfordringer kan presenteres. Tilbydere kan også komme med innspill om forhold de mener er sentrale i den kommende konkurransen. Hvert en-til-en møte er på maks 20 minutter. Det er ønskelig at tilbydere som vil delta i en-til-en-møter melder fra om dette i forkant av konferansen. Hvis tilbydere ønsker å sende inn materiale i forkant av konferansen er dette mulig. Dette sendes til #E0#. Andre spørsmål omkring konferansen stilles til samme e-postadresse.
Det vil også bli anledning til å sende inn en skriftlig beskrivelse av innspill på maksimum 3 sider i etterkant av konferansen. Disse må være fylkeskommunen i hende senest 4. 9. 2020.
Fylkestinget vedtok blant annet følgende i sitt møte 28. 4. 2020: "Agder fylkeskommune starter prosessen med å innhente tilbud og forslag til løsninger for kjøp av eller leid fylkeshus med opsjon for mulig kjøp.
Sentral beliggenhet vil vektes høyt i den videre prosessen."
Anbud id:
663338
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Fredag 14. August 2020

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud