Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Invitasjon til dialogmøte for utbygging bredbånd i Sømna Kommune

Dialogmøte.
sømna kommune i Nordland har mottatt et tilskudd fra Nkom for utbygging av bredbånd og mobilnett i kommunen.
sømna kommune skal derfor, i løpet av våren/sommeren 2018 kunngjøre en konkurranse for utbygging/komplettering av bredbåndstilbudet og mobildekningen i kommunen. Prosjektet omfatter prosjektering, bygging, eie og drift av bredbånd slik at alle innbyggerne i kommunen har tilbud om et godt og framtidsrettet bredbånd.
Utbyggingen skal, så langt praktisk og økonomisk mulig, også omfatte komplett og sammenhengende mobildekning langs alle offentlige veier i kommunen.
Formålet med den forestående konkurransen er å inngå kontrakt om utbygging og drift av mobilnett og bredbånd iht spesifikasjonen i vedlegg 1 her.
Prosjektet vil bli utlyst i henhold til konsesjonskontraktforskriften - for-2016-08-12-976, del ii, da kontrakten anses som en konsesjonskontrakt om bygg- og anleggsarbeider samt tjenester, og verdien estimeres til å overstige 44 millioner. Dette da kommunen er verken er byggherre eller kjøper av tjenestene, men yter et tilskudd til utbygging av bredbåndsnettet iht. Til de vilkår som vil fremgå av konkurransegrunnlaget.
, jf. Definisjonen av en konsesjonskontrakt i nevnte forskrift
Anbud id:
513186
  • Sted:
    Sømna
  • Registrert:
    Lørdag 17. Mars 2018