Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Invitasjon til dialogmøte Utbygging av bredbånd og mobilnett Verdal kommune

Verdal kommune i Nord Trøndelag har mottatt et tilskudd fra Nkom for utbygging av bredbånd og mobilnett i kommunen.
Verdal kommune skal derfor, i løpet av høsten 2017/vinteren 2018 kunngjøre en anbudsrunde for utbygging/komplettering av bredbåndstilbudet og mobildekningen i kommunen. Prosjektet omfatter prosjektering, bygging, eie og drift av bredbånd slik at alle innbyggerne i kommunen har tilbud om et godt og framtidsrettet bredbånd.
Utbyggingen skal, så langt praktisk og økonomisk mulig, også omfatte komplett og sammenhengende mobildekning langs alle offentlige veier i kommunen.
Formålet med den forestående konkurransen er å inngå kontrakt om utbygging og drift av mobilnett og bredbånd iht spesifikasjonen i vedlegg 1 her.
Prosjektet vil bli utlyst som tjenestekonsesjonskontrakt hvor kommunene i utgangspunktet ønsker å forholde seg til én hovedleverandør som kan ta ansvar for prosjektering, bygging, eie og drift av bredbåndsnettet som omfattes at denne utbyggingen. Med tjenestekonsesjonskontrakt i denne sammenheng er å forstå at kommunen som oppdragsgiver ikke kjøper tjenesten fra leverandør, men yter et tilskudd til utbygging av bredbåndsnettet iht. Til de vilkår som vil fremgå av konkurransegrunnlaget.
Verdal kommune inviterer potensielle leverandører / interesserte til et
dialogmøte i forkant av anbudsutlysningen for å øke tilbydernes kjennskap til kommunenes behov, samt å tilføre kommunen kunnskap om leverandørenes løsninger og ideer til en framtidsrettet løsning.
Anbud id:
497324
  • Sted:
    Verdal
  • Registrert:
    Fredag 17. November 2017