Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2392 Siste år
1713 Siste 3 mnd
125 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til dialogmøter vedrørende automatiserte lagerløsninger for industripakkede legemidler og digitale løsninger i grenseflaten mot private apotekkunder

Registrert Dato: Torsdag 26. November 2020

Sykehusapotekforetakene i Norge står fremfor ombygging og innredning av nye lokaler ved flere sykehusapotek innen en 1-5 års periode. I den forbindelse er det behov for anskaffelse av nye automatiserte, logistikkløsninger for lagerhold og håndtering av industripakkede legemidler. Flere av våre sykehusapotek har i dag varelagerautomater, men disse kan kun håndtere mindre legemiddelpakninger (eksempelvis tabletter og kapsler). Gjennom denne anskaffelsen er det i tillegg til å erstatte disse automatene, ønskelig å se på muligheten for å få på plass lagerløsninger for tyngre/mer voluminøse legemidler.
I forbindelse med etablering av nye apotekutsalg er det i tillegg interessant å undersøke hva som finnes på markedet av digitale løsninger som kan bidra til å videreutvikle vår service mot privatkunder.    
Oppdragsgiver ønsker ved hjelp av markedsdialogen å få vite mer om hvilke løsninger og funksjonaliteter markedet kan tilby nå og på sikt, i relasjon til den forestående anskaffelsen. Vi ønsker blant annet innspill til hva som bør vektlegges i utforming av kravspesifikasjon og prisskjema, informasjon om nye løsninger og produkter på markedet og forslag til inndeling av delkonkurranser.
Oppdragsgiver ønsker også innspill på hvilke avtaleform som kan være hensiktsmessig; kontrakt eller rammeavtale?
Vi ønsker å legge til rette for innovative løsninger. Avhengig av hvilken anskaffelsesprosedyre oppdragsgiver velger etter at markedsdialogen er utført, kan det bli aktuelt med prekvalifisering av leverandører i prosjektets neste fase.
For å sikre konfidensialitet og tilstrekkelig tid til presentasjon og dialog, vil dialogmøtene gjennomføres som enkeltmøter med en og en leverandør.


Referansenummer:  2020/1849