Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Invitasjon til dialogmøter vedrørende automatiserte lagerløsninger for industripakkede legemidler og digitale løsninger i grenseflaten mot private apotekkunder

Sykehusapotekforetakene i Norge står fremfor ombygging og innredning av nye lokaler ved flere sykehusapotek innen en 1-5 års periode. i den forbindelse er det behov for anskaffelse av nye automatiserte, logistikkløsninger for lagerhold og håndtering av industripakkede legemidler. Flere av våre sykehusapotek har i dag varelagerautomater, men disse kan kun håndtere mindre legemiddelpakninger (eksempelvis tabletter og kapsler). Gjennom denne anskaffelsen er det i tillegg til å erstatte disse automatene, ønskelig å se på muligheten for å få på plass lagerløsninger for tyngre/mer voluminøse legemidler.
i forbindelse med etablering av nye apotekutsalg er det i tillegg interessant å undersøke hva som finnes på markedet av digitale løsninger som kan bidra til å videreutvikle vår service mot privatkunder.
Oppdragsgiver ønsker ved hjelp av markedsdialogen å få vite mer om hvilke løsninger og funksjonaliteter markedet kan tilby nå og på sikt, i relasjon til den forestående anskaffelsen. Vi ønsker blant annet innspill til hva som bør vektlegges i utforming av kravspesifikasjon og prisskjema, informasjon om nye løsninger og produkter på markedet og forslag til inndeling av delkonkurranser.
Oppdragsgiver ønsker også innspill på hvilke avtaleform som kan være hensiktsmessig; kontrakt eller rammeavtale?
Vi ønsker å legge til rette for innovative løsninger. Avhengig av hvilken anskaffelsesprosedyre oppdragsgiver velger etter at markedsdialogen er utført, kan det bli aktuelt med prekvalifisering av leverandører i prosjektets neste fase.
For å sikre konfidensialitet og tilstrekkelig tid til presentasjon og dialog, vil dialogmøtene gjennomføres som enkeltmøter med en og en leverandør.
Anbud id:
684426
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 26. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud