Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Invitasjon til høring – Digitalisering av håndbøker

Hovedformålet med pågående prosjekt er å få på plass et digitalt håndboksystem som effektiviserer produksjonen og revisjonen av håndbøker, øker brukervennligheten, kobler fagstoff, krav og veiledning bedre sammen og sikrer et enhetlig og helhetlig innhold som tilrettelegger for digitalisering.
håndbøkene presenteres i dag som pdf-dokumenter. Vi har erfart at det er krevende for brukerne å holde oversikt over mengden dokumenter og innhold og finne frem aktuelt innhold på en effektiv måte.
Vi ser at for å ivareta våre behov og krav rundt digitalisering av håndbøkene har vi behov for funksjonalitet på 3 hovedområder. Det gjelder
1. Redaktørløsning med formål å dekke behovet til forfattere og administratorer av håndbøkene i Statens vegvesen for å legge inn strukturert tekst og redigere og kommentere i denne.
2. høringsløsning med formål å få tilbakemeldinger om forslag til endringer i krav og håndbøker fra både interne og eksterne interessenter.
3. Visningsløsning med etablering av en ny digital måte å presentere håndbøkenes innhold på, som vil gjøre det lettere og mer effektivt for brukerne å orientere seg i mengden krav og kunnskap som håndbokserien i dag formidler. Her er det store antallet brukere og de representerer et bredt spekter av organisasjoner og personer med interesse for veibygging og tilhørende områder, som fylkeskommuner, kommuner, entreprenører etc.
Strukturert innhold med identifiserbare elementer er en grunnleggende forutsetning for funksjonaliteten på alle hovedområdene.
Svar frist for høringen Torsdag 21. November
Anbud id:
617622
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 11. November 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud