Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Catering, IT/Web og Support, Snekker, Regnskap, Rengjøring, Transport, Vaktmester i Hele Norge

Formidlede anbud
 • 638232
  Siste år
 • 117376
  Siste 3 mnd
 • 29120
  Aktive nå
Hele Norge
Avsluttet

Invitasjon til leverandørkonferanse. Kategoristrategi for kontorområdet og Fellesavtale for kjøp av kontormøbler

Det inviteres med dette til digital leverandørkonferanse 10.12.21 kl.12:30 - 14:00.
Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ), ved Statens innkjøpssenter, er i gang med å utarbeide en kategoristrategi for kontorområdet. Formålet med å utarbeide en kategoristrategi for kontorområdet er å analysere området og identifisere hvilke avtaleområder som er egnet for statlige fellesavtaler, samt belyse gevinstpotensialet og utfordringer knyttet til de enkelte avtaleområdene.
Statens innkjøpssenter er også i gang med anskaffelse av Fellesavtale for kjøp av kontormøbler. Dette arbeidet skjer parallelt med arbeidet med kategoristrategien. Formålet med anskaffelsen er å dekke statens behov for kontormøbler, bidra til etterlevelse av relevante lover og regler, legge til rette for en god implementering og forvaltning av avtalen(e) og fremme klimavennlige løsninger og sirkulær økonomi.
Målet med leverandørkonferansen er å presentere og synliggjøre prosjektene, og invitere til tilbakemeldinger og innspill.
Anbud id:
769475
 • Sted:
  Hele Norge
 • Registrert:
  Søndag 21. November 2021

Lignende oppdrag i Hele Norge

6 anbud