Alarm & sikkerhet, Elektriker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1146 Siste år
716 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Invitasjon til markedsdialog - Pasientovervåkingssystem for levering til Helse Stavanger HF

Registrert Dato: Torsdag 31. Oktober 2019

Det skal anskaffes nytt pasientovervåkingssystem til Stavanger Universitetssykehus, herunder til Akuttmottaket, Nyfødt intensiv, Intensiv, Kardiologisk, Anestesi, Medisinske poster, Postoperativ og Barneavdeling. SUS flytter inn i nytt bygg, SUS2023, og det er planlagt at det meste av utstyret skal flyttes med til nytt sykehus. Det kan være behov for dobbel infrastruktur når det gjelder sentraler og antennenettverk. Det kan være behov for komplementering av utstyr ved flytting.
Det skal anskaffes pasientmonitoreringsutstyr i alle størrelser (fra det enkleste til det mest komplekse) til hele Stavanger Universitetssykehus inklusive SUS2023. Utstyret skal blant annet kunne overvåke følgende parametre: EKG, puls, metning, blodtrykk, invasivt blodtrykk, transkutan blodgass, BIS/Entropy, NMT, Picco, Cardiac output, temperatur etc.
Det skal være mulighet for kontinuerlig måling via sentral, og det skal være telemetrianlegg for trådløs overvåking av EKG. Det er forskjellige behov til hva som skal overvåkes på de ulike spesialavdelingene på sykehuset.  
Frist for påmelding: 13.11.2019 kl. 12.00.
Data skal høstes direkte til pasientkurve (Meona).
For å sikre at konkurransegrunnlaget i den kommende anskaffelsesprosessen fører til at vi mottar tilbud som i størst mulig grad ivaretar Helse Stavangers behov, ønsker vi å gjennomføre dialogmøter med aktuelle leverandører i forkant av utlysning av konkurranse.
Vi viser til vedlagte dokument "Informasjon om markedsdialog" for mer detaljert informasjon.


Referansenummer:  2019/1569

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift