Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

IT Drifts- og konsulenttjenester - veiledende kunngjøring

Konsulenttjenester
Avtalens del om konsulenttjenester vil primært være rettet mot bistand på server- og nettverksområdene. Det forventes at Leverandøren tilbyr en sla (tjenestenivåavtale) som også sikrer oppfølging utenom ordinær arbeidstid og i krisesituasjoner.
Drift av serverpark
Lillesand kommune eier eget serverutstyr; hp-bladeservere med VMWare som virtualiseringsmotor. hp-serverne kan komme å erstattes med Huawei-servere, på grunn av nylig inngått rammeavtale for serverkjøp.
Kommunen har omtrent 60 virtuelle servere, alle med Windows Server, og en håndfull frittstående fysiske servere. Det kan være aktuelt å leie lagringskapasitet og / eller øvrig serverutstyr fra Leverandøren, men som utgangspunkt vil Leverandøren overta fysisk driftsansvar for kommunens eksisterende servermiljø.
Driftsovervåking
Leverandøren skal levere driftsovervåking som tjeneste, hvor overvåking av brannmur, nettverk, backupløsning, fysisk serverutstyr og virtuelt servermiljø omfattes. Driftsovervåkingen skal skje 24/7/365 med utrykning og feilretting ved behov.
Driftstjenester til kommunal va
De siste årene har kommunens va -enhet bygd opp et separat prosessnettverk for datautstyr knyttet til sine anlegg, og hatt en ekstern driftsleverandør. Nettverket eksisterer parallelt med kommunens øvrige nettverk. Det er nå ønskelig å ha én felles driftsleverandør til både va-prosessnettverket og kommunens øvrige it-infrastruktur.
Opsjon: Birkenes kommune
Lillesand kommune og Birkenes kommune vurderer å etablere et samarbeid om it-drift. Denne driftsavtalen vil som opsjon omfatte tjenester til Birkenes kommune.
Foreløpig fremdriftsplan for konkurransen
15. September 2017 - Utlysing av en veiledende kunngjøring (med kravliste og prismodell)
25. September 2017 - Frist for svar på veiledende kunngjøring
1. November 2017 - Utlysing av anbudskonkurransen
20. November 2017 - Svarfrist anbudskonkurranse
20. Desember 2017 - mål om signert avtale
1. Januar 2018 - Tidligst dato for oppstart av planleggings/etableringsperioden
1. April 2018 - Senest dato for overføring av driftsansvar til leverandøren
Anbud id:
487778
  • Sted:
    Lillesand
  • Registrert:
    Torsdag 21. September 2017