Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

K0310 EFU-10169 Sentralbadet scenekunsthus, anskaffelse av byggeherreombud

Oppdraget som byggherreombud omfatter bistand til byggherren i alle faser fra planlegging til ferdig prøvedrift tre år etter innflytting. Ytelsen forutsetter tilstedeværelse i Bergen siden det er her prosjekteringen, byggearbeidet og alle møter skal foregå. Oppdraget skal starte straks kontrakten er opprettet og avsluttes etter avsluttet prøvedrift som skal vare i tre år. Til sammen blir dette en kontraktstid på syv år.
Det legges stor vekt på gode samarbeids forhold mellom alle prosjektdeltakerne. Rollen som bho anses som en nøkkelfaktor i så måte. Relasjoner mellom medarbeidere vil bli evaluert underveis og det vil om nødvendig bli krevd personutskiftinger dersom det viser seg å være nødvendig.
Foretaket må til enhver tid kunne tilby tre rådgivere med følgende kjernekompetanse:
1) nøkkelrolle i store, kompliserte byggesaker som fordrer en tilsvarende forståelse for kontrakt- og økonomiarbeidet
2) Erfaring som prosessleder, fortrinnsvis fra samspillsentreriser i roller som for eksempel prosjekteringsleder eller prosjektleder
3) Oppdatert erfaring med bim / digitale løsninger
4) God kompetanse på nettverksplanlegging og oppfølging av fremdriftsplaner
5) Kunnskaper om breeam sertifisering
En av de tre rådgiverne kan være relativt fersk, men må likevel inneha kjernekompetanse innenfor ett av de fire nevnte områdene. De to andre skal ha minst 10 årserfaring fra store, kompliserte byggeprosjekter, jf. Punkt 1 og 2.
For å demme opp mot eventuelle svakheter i samspillsentreprenørens organisasjon må foretaket etter behov kunne knytte til seg fagkompetanse innenfor alle de relevante fagområdene som byggesaken omfatter. Omfanget av denne ytelsen er umulig å forutsi, men anslås her til å være fra svært liten til 30 % av kostnadene for hovedytelsen. Det anses som en fordel om personene med kjernekompetansensom nevnt ovenfor også besitter fagkompetanse innenfor ett eller flere av fagområdene.
Det vil etter avtale være mulig å skifte ut og supplere personell under veis. Det forutsettes imidlertid at sentrale medarbeidere har dette prosjektet som sin hovedoppgave over tid for å beholde kontinuiteten i prosjektet. Foretaket må derfor ha en bemanningsstørrelse som absorberer personellmessige endringer utenat dette går på bekostning av vårt eller foretakets øvrige oppdrag.
Anbud id:
563808
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Søndag 13. Januar 2019