Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Stålarbeider i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1761 Siste år
421 Siste 3 mnd
162 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

K202 Gjermundnes vgs - Ridehall

Registrert Dato: Mandag 27. Februar 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune skal bygge 20m x 40m ridebane og inntil 18 nye stallplasser ved Gjermundnes vidaregåande skule. I den sammenheng skal det engasjeres totalentreprenør for byggeprosjektet.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, *** Linken er fjernet *** innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Totalentreprenøren skal bygge en enkel ridehall med ridebane på 20m x 40m sammenbygd med stallplasser for inntil 18 hester. I tillegg til stallplassene skal det også bygges nødvendig tilhørende funksjoner. Både ridebane og antall stallplasser skal kunne utvides, og dette må hensynstaes i valgt løsning.
Valgt løsning må være i henhold til ?Forskrift om velferd for hest? (2005) fastsatt av Landsbruksdepartementet og etter ?Retningslinjer til Forskrift om velferd for hest? (2006) fastsatt av Mattilsynet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere