Arkitekt, Prosjektleder i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
643 Siste 3 mnd
75 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kampflybase Plan- og prosjekteringsgruppe

Registrert Dato: Fredag 22. Juni 2012

Det totale oppdraget omfatter rådgivertjenester knyttet til helhetsplanlegging av hovedbase på Ørland og fremskutt base på Evenes samt planlegging av de bygninger som må være på plass tidlig. Oppdragsgiver skal til enhver tid være sikret nødvendige ressurser tilpasset de ulike prosjektfasene.
Planleggingsarbeidene som er gjennomført fram til juni 2012 er dokumentert gjennom:
*Et program for utbyggingen på Ørland som omfatter en studie av rammeforutsetninger på stedet, en programanalyse og klarlegging av alternative prinsipper for utbygging. Dette arbeidet er formalisert som en helhetlig gjennomføringsplan fase 1 (HGP 1), i henhold til Forsvarsbyggs standarder.
*Forslag til prosjektets organisering.
*Et foreløpig program for hele oppgaven som skal gjennomføres.
Oppdraget er sammensatt av følgende delprosjekter:
1.Arealplanlegging Ørland.
HGP 2 skal utvides med utarbeidelse av løsningsdokument og planer for infrastruktur. Gjennomgang av HGP 1 og revisjon av denne. Reguleringsplan med konsekvensutredning (KU) og innspill til øvrige planer.
2.Arealplanlegging Evenes.
Tilbys som opsjon og skal ha samme innhold som basen på Ørland. Reguleringsplan med konsekvensutredning (KU) og innspill til øvrige planer.
3.Prosjektering bygg Ørland.
Prosjektering av utvalgte bygg knyttet til mottak av nye kampfly. Inklusive løsningsdokument og forprosjekt, med opsjon på detaljprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter og oppfølging i byggefase.
4.Prosjektering infrastruktur Ørland.
Forprosjekt på teknisk infrastruktur med opsjon på detaljprosjekt, utarbeidelse av anbudsdokumenter og oppfølging i byggefase. Inkluderer flyoperative flater og tilhørende infrastruktur.
Totalt sett omfatter oppdraget problemstillinger som krever kvalifisert personell innen de fleste faggrupper.
Antatt kompetansebehov og ytelser som etterspørres er i dette konkurransegrunnlaget ordnet i forhold til oppdragets hoveddeler. Ettersom prosjektet utvikler seg kan det være mulig at det også vil bli behov andre fagpersoner og miljøer enn de som her er etterspurt. Disse vil da bli innpasset i den prosjekteringsorganisasjonen som skal opprettes.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift