Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Kantinetjenester Stavanger/Randaberg

Det skal inngås avtale med én Leverandør.
Antall ansatte på Ullandhaug og Mekjarvik er henholdsvis 132 og 24, fordelt på 100 og 22, 2 årsverk.
Prismodellen bygger på et fast månedlig tilskudd fra norce og betaling fra den enkelte ansatte etter bruk. De ansatte skal oppleve at de får et godt tilbud til en attraktiv pris som sikrer at flest mulig ansatte ønsker å benytte seg av kantinetilbudet.
Det skal tilbys en attraktiv kantineløsning som minimum tilbyr følgende i kantinen på Ullandhaug:
- Variert meny med minst én varm rett daglig og minst én type suppe daglig
- Selvbetjent salatbar
- Variert brød, knekkebrød, rundstykker (grove og fine varianter) og pålegg
- Et utvalg frukt og grønnsaker, hele og/eller oppskåret
- Ferdigsmurte rundstykker, baguetter o. l.
- Yoghurt og müsliblandinger
- Melk, juice og vann
- Gode alternativer for de som har spesielle behov knyttet til f. Eks. cøliaki og gluten-/laktoseallergi
De ansatte i Mekjarvik 12 i Randaberg har også behov for et kantinetilbud, men maten her må tilberedes et annet sted og leveres ut til bespisningsområdet i Mekjarvik. Det aksepteres et noe enklere tilbud i Mekjarvik grunnet logistikken knyttet til dette. De ansatte i Mekjarvik 12 har tidligere vært med i en abonnementsløsning der de har fått levert ut mat fra kantinen på Ullandhaug. Det var omtrent 15-20 ansatte som var med i abonnementsordningen i 2019. Leverandør har mulighet til å komme med alternative løsningsforslag på dette.
norce vil betale et fast kantinetilskudd på kr. 56. 000, - eks. Mva per måned, som skal faktureres månedlig. Dette beløpet er totalen for både Ullandhaug og Mekjarvik. Beløpet er basert på et fast tilskudd per ansatt, og kan endres både opp og ned ved endringer på mer enn 10 % i antall årsverk på lokasjonene. Øvrig omsetning for Leverandør vil komme fra betaling fra den enkelte ansatte eller gjest, eller ved leveranse av møtemat/overtidsmat (opsjon). Leverandør er ansvarlig for å administrere evt. Abonnementsordninger og betalingsløsninger.
Det vil være anledning for Leverandør å tilby et mindre utvalg av kioskvarer som kalde drikker, is, sjokolade o. l. Samt snacks av annen karakter for salg.
i 2019 var det i snitt var 91 betalende brukere per virkedag i kantinen på Ullandhaug, og det var mellom 15 og 20 brukere av abonnementsordningen i Mekjarvik.
Total omsetning for kantinen inkl. Kantinetilskudd var i 2019 om lag kr. 1. 900. 000, -. Salg av møtemat og gjestelunsjer (ikke-ansatte) utgjorde om lag kr. 300. 000, - eks. Mva av dette. Nivået på kantinetilskudd, møtemat og krav til innholdet i kantinen er redusert noe fra 2019, og vi estimerer derfor årlig verdi til å utgjøre om lag kr. 1. 750. 000, -, kr. 7 millioner totalt over fire år. Dette er et uforpliktende estimat etter oppdragsgivers nåværende selskapsstruktur og beste skjønn. Faktisk volum vil kunne bli både større og mindre enn estimatet.
norce har en kaffemaskin og en stor kaffetrakter i kantinen. Leverandør har ansvar for å fylle på kaffe og det daglige vedlikeholdet knyttet til disse maskinene. Det skal serveres fersk kaffe fra den store kaffetrakteren fra kl. 08 på morgenen og frem til kantinen stenger. Kaffe og te bekostes av norce via egen avtale.
Leverandøren er også ansvarlig for renholdet av kantinen på Ullandhaug, frem til skillevegg mot bespisningsområdet, samt tørker av bordene i bespisningsområdet.
Det vil gjennomføres befaring av kantinelokaler 27. Oktober kl. 15: 00. påmelding via Mercell i forkant.
Anbud id:
676289
  • Sted:
    Stavanger, Randaberg
  • Registrert:
    Fredag 16. Oktober 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

1 anbud