Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Kantinetjenester til nye Horten videregående skole i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Kantinetjenester til nye Horten videregående skole

Det er anskaffet ekstern leverandør av kantinetjenester til nye Horten videregående skole.
Oppdragsgiver
Oppdragsgiver er Vestfold og Telemark fylkeskommune.
Fylket har totalt i overkant av 420. 000 innbyggere og ca. 3. 800 ansatte. Fylkeskommunen er politisk styrt, regionalt forvaltningsnivå, med fylkesting og fylkesordfører som øverste leder. Fylkeskommunen har et viktig samfunnsoppdrag og er sentrale utviklingsaktører. Hovedoppgaven er å drifte og utvikle fylket innenfor ansvarsområdene videregående opplæring, samferdsel og tannhelse og ivareta rollen som regional utviklingsaktør ved å legge til rette for utvikling av næringsliv og arbeidsplasser, påvirke arealbruken, bevare kulturminner, landskap og miljøkvaliteter.
Horten videregående skole har totalt ca. 1050 elever og ca. 200 ansatte. Skolen tilbyr videregående opplæring innen 8 ulike utdanningsprogrammer. i tillegg har skolen ansvar for fengselsundervisning og et eget ressurssenter. Vi samarbeider med Horten kommune og Horten natursenter som brukes til opplæring innen naturvitenskaplige fag. Skolen har en sentral beliggenhet i Horten, og har et veletablert eksternt samarbeidsnettverk.
Horten videregående skole er skoleeksempelet på fremtidens skolebygg. Den prisvinnende skolen sto klar til skolestart høsten 2019, og er Norges mest moderne og høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg». (Vestfold fylkeskommune, 2019). Bygget er klassifisert som breeam-nor Outstanding, plusshus, produserer mer energi enn det for bruker. 40 % klimareduksjon. Det er lagt til rette for at skolebygget skal kunne brukes som undervisningsarena med fokus på bærekraftig utvikling. Skolebygget har et topp moderne kantinekjøkken med tilhørende rom med profesjonelt kantineutstyr i alle rom for effektiv kantinedrift.
Vi har fokus på digital arbeidsform og pedagogisk bruk av ikt. Vi er opptatt av medbestemmelse og medvirkning på alle nivåer, og setter fagutvikling og kunnskapsformidling i sentrum. Horten videregående skole er en lærende, utviklingsorientert og dynamisk organisasjon.
Vi har et godt arbeidsmiljø for både elever og ansatte, og oppnår gode resultater. våre medarbeidere er kvalitetsbevisste og ønsker utvikling. Vi gir rom for personlig utvikling hos den enkelte medarbeider, og nye initiativ og ideer verdsettes.
Anskaffelsens innhold og omfang
Anskaffelsen gjaldt levering av Kantinetjenester til Horten videregående skole.
Anskaffelsens totale verdi anslåes til: nok 3. 500. 000, - eks mva. Per år (brutto omsetning). Verdien er estimert ut fra statistikk og regnskapstall for foreløpig drift. Verdiangivelsen må derfor betraktes som anslag, og er ikke bindende.
Oppdragsgiver tok forbehold om beslutning om å videreføre egendrift av skolens kantine. En slik beslutning er å anse som saklig grunn for avlysning av konkurranse og evt. Inngå kontrakt etter gjennomført konkurranse.
For nærmere informasjon om anskaffelsen viser vi til konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
655905
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Torsdag 2. Juli 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud