Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Event og opplevelse i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Karantenehotell - Sola kommune

Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtale med to leverandører som kan innlosjere personer som er i innreisekarantene. Det skal inngås avtale med et primær hotell og et sekundær hotell som kan bistå når primær hotell er fullbooket. Leverandøren med det beste tilbudet blir først spurt om levering. Kan ikke den best rangerte leverandøren levere, går forespørselen til leverandør rangert som nr. 2.
Justis- og beredskapsdepartementet viser til forskrift 27. Mars 2020 nr. 470 om smitteverntiltak mv. Ved koronautbruddet (covid-19-forskriften) som blant annet regulerer karanteneplikt. Det vises videre til forskrift om endring i covid-19-forskriften fastsatt 6. November 2020 med ikrafttredelse 9. November 2020, og forskrift 29. Juni 2020 nr. 1423 om innreiserestriksjoner for utlendinger av hensyn til folkehelsen.
på grunn av den siste tidens markante økning i smitte av covid-19 i Norge og utenfor Norge ble det innført nye tiltak for å hindre smittespredning. Det er derfor innført krav om opphold på karantenehotell i perioden med innreisekarantene, med mindre det er gjort unntak.
Det er politiet i sin grensekontroll som vurderer vilkårene for innreise til Norge og informerer om plikten til å oppholde seg på karantenehotell.
Hensikten med denne anskaffelsen er å inngå rammeavtalene for reisende som skal oppholde seg på karantenehotell. De er friske og skal oppholde seg på karantenehotell i 10 dager så fremt ikke annet er avtalt med grensepoliti.
Leverandør skal kunne ta i imot:
innreisende fra Stavanger lufthavn Sola.
passasjerer son ankommer Risavika.
Primært er det reisende fra flyplass, men det kan bli aktuelt med passasjerer som ankommer Risavika med Fjordline. nærhet til terminalbygget på Sola flyplass er nødvendig for å få til en praktisk og trygg overføring fra flyplass til hotell. Avstand må derfor være inntil 3 km fra flyplassen. Det skal være kort avstand i bil og mulighet for å spasere fra flyplassen til hotellet. Parkeringsplass er også et krav ettersom personer også kan komme med bil fra Danmarksfergen.
Leverandørene skal legge til rett for Folkehelseinstituttets retningslinjer for hjemmekarantene kan etterleves av gjesten. Dette innebærer at gjesten under oppholdet skal kunne:
Unngå andre steder der man lett kommer nær andre
Unngå nærkontakt med andre
Hotellet skal kreve betaling for oppholdet fra gjesten ifm innsjekk på hotell etter vanlige rutiner.
Det er viktig at det er et tett samarbeid mellom karantenehotell og Sola kommune. Kommunen vil ta initiativ til å etablere fast kontaktpunkt til hotellet.
Anbud id:
689538
  • Sted:
    Sola
  • Registrert:
    Mandag 28. Desember 2020