Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kartlegging og evaluering av innovasjonsstruktur

Siva gjennomfører en åpen anbudskonkurranse med formål å inngå rammeavtale med én leverandør for å dekke sitt behov for å:
1) Utvikle en metode/metodikk for å kartlegge og evaluere innovasjonsstrukturer
2) Kartlegge og evaluere dagens innovasjonsstruktur i landets fylker
Leverandøren skal utarbeide og fremme forslag til metode som skal testes på to fylker, og stå for alt arbeid knyttet til å kartlegge og evaluere innovasjonsstrukturen i de resterende fylkene over en tidsperiode på omtrent 12 måneder.
Innhold i leveransen
Del 1: Utvikling av metode, kartlegging og evaluering av to fylker (pilot)
i første del av leveransen skal innovasjonsstrukturen i to fylker kartlegges og evalueres. Del 1 skal altså utgjøre en pilot, hvor metode utvikles og testes.
Metoden som utvikles i del 1 av leveransen skal brukes til å kartlegge og evaluere resten av landets fylker i del to av leveransen. Metoden skal utvikles i samråd med Siva, som vil stille ressurser til rådighet og komme med innspill underveis i prosessen. i leveransen skal det gis en tydelig beskrivelse av hvordan kartleggingen er gjort og hvilke kriterier som ligger til grunn for vurderingene av strukturen, slik at samme metode kan benyttes for å kartlegge og evaluere strukturen i de resterende fylkene i del to av leveransen. Metoden skal beskrives selvstendig fra selve kartleggingen/evalueringen.
Endelig leveranse på del 1 skal leveres 1. Juli 2021. Delprosjekt 1 vil utgjøre første avrop i rammeavtalen.
Del 2: Kartlegging og evaluering av resterende fylker
Andre del av leveransen skal inneholde en kartlegging og evaluering av innovasjonsstrukturen i de resterende ni fylker, i tråd med føringer som er lagt og basert på metoden som er presentert i del 1 av leveransen.
Det gjøres avrop for hvert enkelt fylke. Siva tar forbehold om forhold som gjør at ikke samtlige fylker skal kartlegges.
Anbud id:
694605
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Søndag 24. Januar 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud