Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kartleggingsverktøy i matematikk

Kompetanse Norge er i gang med forsøk med modulstrukturert opplæring for voksne på nivået under videregående opplæring. Moduler på nivå fram til videregående opplæring kalles forberedende voksenopplæring (fvo). Nye modulstrukturerte læreplaner er utarbeidet, og disse prøves ut i et forsøk med varighet fra 01. 08. 2017 til og med 31. 07. 2023.
målgruppen for fvo er voksne som har rett til grunnopplæring etter opplæringsloven og/eller introduksjonsloven. De har ulik botid i Norge, lite skolebakgrunn og varierende norskkunnskaper og digitale ferdigheter, og får opplæring i regi av voksenopplæring.
Kompetanse Norge ønsker å anskaffe utvikling og drift av en kartleggingsprøve i regneferdigheter og tallforståelse som skal benyttes til innplassering i moduler i fvo. Leverandøren kan utvikle et nytt eller tilpasse et eksisterende verktøy.
Kartleggingsverktøyet må være tilpasset målgrupper med svake eller manglende norskkunnskaper. Det er derfor ønskelig at oppgavene skal gjøres så språkuavhengig som mulig, bl. a. Ved at oppgavene forklares med tegninger, animasjoner eller lignende.
i hvilken grad tilbudt kartleggingsverktøy er språkuavhengig vil være et sentralt punkt ved evalueringen av tilbudt løsning.
Kompetanse Norge har gjennomført en behovsanalyse, se Vedlegg 1 til Bilag 1. Kartleggingsverktøyet skal i størst mulig grad dekke behovene som fremgår av denne analysen.
Anbud id:
650094
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Mandag 8. Juni 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud