Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Entreprenør, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kjøp av rådgivende tjenester - brannteknikk RIBR

Leverandøren skal påta seg generelt brannteknisk rådgiveransvar i forhold til bygningsdrift og
-utvikling, utarbeide og vedlikeholde branntekniske risikoanalyser og tiltaksplaner, utarbeide og vedlikeholde branntegninger, rømningsplaner etc. Samt bistå i det generelle organisatoriske brannvernarbeid og dokumentasjon av dette, herunder brannbok, periodiske og spesifikke kontroller, deltagelse i brannmøter med evt. Referatføring, deltagelse i branntilsyn etc.
Leverandøren skal bistå i å utvikle ulike prosjekter i forhold til både estetiske, funksjonelle og tekniske krav som er stilt i de enkelte byggeprogram for Stortingets løpende byggeprosjekter ihht gjeldene krav og forskrifter. Dette inkluderer å utarbeide kalkyle for forventet timeforbruk, samt byggekostnadskalkyler for eget fag. For ytterligere beskrivelse av hvilke tjenester som faller inn under leveransen viser vi til kapitel 3 i dette grunnlaget.
Oppdragene vil i all hovedsak omfatte tjenester i Stortingets bygningsmasse. Det vil si våre bygg i Karl Johansgt. 22, Prinsensgt. 26, Akersgt. 18 (leiet bygg) og 21, Nedre Vollgt. 18 og 20, Tollbugt. 31, samt i våre 139 tjeneste/pendlerboliger beliggende i hovedsak i Oslo sentrum.
Bygningsmassen, med unntak av tjeneste/pendlerboligene, er av stor verneverdig verdi. Bygningene ombygges og rehabiliteres etter antikvariske prinsipper/ retningslinjer og i samarbeid med Riksantikvaren.
For øvrig se konkurransegrunnlaget med vedlegg
Se konkurransegrunnlaget med vedlegg
Anbud id:
174407
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 18. November 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud