Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Utleie i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Kjøp av vikartjenester for helse og omsorgssektoren 2011

Samarbeidskommunene formål med anskaffelsen er å fremskaffe nødvendige rammeavtale for vikartjenester til helse- og omsorgssektoren for kommunene samt å legge til rette for effektive innkjøps- og leveringsrutiner.
Formålet er også at oppdragsgiver skal tilknyte seg leverandører som sørger for at tilsatte i egen organisasjon og tilsatte hos eventuelle underleverandører ikke har dårligere lønns- og arbeidsforhold enn det som følger av tariffavtaler, regulativ eller det som er normalt for vedkommende sted og yrke. For oppdragsgiver er det en selvfølge at arbeidsmiljølovens bestemmelser ivaretas.
Det skal inngås tre parallelle rammeavtaler med de tre beste tilbydere. Avtaleleverandører blir rangert fra en til tre etter evalueringen (dvs. At det beste tilbudet blir nr 1 osv.). Leverandør nr 1 skal tilbys oppdrag først. Dersom leverandør nr 1 ikke kan påta seg oppdraget innen akseptabel tid, går det videre til leverandør nr 2 osv.
Oppdragsgivers primære behov er norsktalende autoriserte sykepleiere. Hvis oppdragsgiver i løpet av kontraktsperioden får behov for andre typer helsefaglig kompetanse, skal valgte tilbydere inviteres til å gi tilbud for å dekke oppdragsgivers behov
Anbud id:
149710
  • Sted:
    Lillehammer, Øyer Gausdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 26. Mai 2011