Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2445 Siste år
1625 Siste 3 mnd
114 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjøp av fast samband for basestasjoner i Norge

Registrert Dato: Mandag 08. Januar 2018

Dagens løsning for datanettverket er basert på et lukket VPN nettverk primært levert over ADSL. Hovedtyngden av disse datasamband opererer med en sendehastighet (fra PGS til kontrollsenter) på 1000 Kbps. Datasamband fra stasjoner hvor ADSL ikke er tilgjengelig kan det vurderes mobilt datasamband 3G/4G. Men det er et mål om å få flest mulig stasjoner over på ADSL (fysiske linjer). PGS stasjonene leverer data i nær sanntid (1 sekunds intervaller) med et faktisk båndbreddebehov i dag på minimum 256 Kbps. Det legges vekt på linjestabilitet (via fysiske linjer) for å minske brudd i data- /måleserier. Forsinkelsen i dagens løsning ligger i snitt på 60 millisekunder. Enkel administrasjon (over stasjonsnettverk) forekommer sporadisk og krever liten kapasitet.
Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. juni 2016 (LOA) og forskrift omoffentlige anskaffelser (FOA) FOR 2016-08-12-974. del I og del III. Kontraktstildeling vil bli foretatt etterprosedyren begrenset anbudskonkurranse jfr. FOA § 13-1(1).
Denne konkurransen innledes med en kvalifiseringsfase. Bare de tilbyderne som oppfyller kvalifikasjonskravene angitt under kapittel 4 kvalifikasjonskrav, og har blitt invitert, vil få anledning til å levere tilbud, jf. punkt 2.1 nedenfor.


Referansenummer:  17/52919

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift