Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Kjøp av møbler til Grane Helsetun

Oppdragsgiver er i sluttfasen med å ferdigstille nytt helsebygg. Grane Helsetun ferdigstilles i november og er klar til innflytting. Grane Helsetun består av sykehjem, helsetjenester, legekontorer og institusjon for pleietrengende.
Anskaffelsen består av møbler og inventar til Grane Helsetun. møbler og inventar består i hovedsak av møbler til fellesarealer, kontormøbler, konferansemøbler og inventar ellers. Anskaffelsen har opsjon på gardin leveranse. Opsjon for gardiner er valgt for å kunne få faglig bistand fra leverandører ved valg av materialer og løsninger. Oppdragsgiver ønsker løsninger som er godt tilrettelagt for beboere og ansatte, samtidig som de ikke gir et institusjonsbasert uttrykk. løsninger må også være fremtidsrettet og være av god kvalitet.
Det er også lagt inn opsjon på kjøp av ulike møbel kategorier til en viss sum. Opsjon for dette er valgt da oppdragsgiver har tilfeller der det er ønskelig med faglig veiledning og gode løsninger og alternativer for valg av møbler. Dette kan eksempelvis være løsninger til møterom, beboerrom eller kontorer. Dersom opsjon benyttes før kontraktinngåelse vil dette bli klarere definert.
Anbud id:
678475
  • Sted:
    Grane
  • Registrert:
    Tirsdag 27. Oktober 2020