Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Rengjøring i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Kjøp av renholdstjenester til Oslo kommune

Samkjøpsavtalen for kjøp av renholdstjenester skal dekke Oslo kommunes virksomheters behov for både daglig renhold og periodisk renhold:
• Med daglig renhold menes regelmessig renhold i henhold til ns-insta 800, siste revisjon samt arbeidsledelse.
• Med periodisk renhold menes for eksempel skuring, tepperens, vedlikeholdsoljing og polishbehandling av gulv, grundigere nedvasking som for eksempel flytte/hovedrengjøring.
Daglig renhold skal gi ansatte og brukere av kommunens lokaler tilfredsstillende inneklima og arbeidsmiljø. Som utgangspunkt skal renhold i Oslo kommune utføres i henhold til ns-insta 800. Oslo kommunes virksomheter har behov for ulike former for renhold. Behovet vil variere fra eksempelvis daglig renhold av kontorer, skoler, barnehager, sanitære rom, korridorer osv. For enkelte virksomheter foreligger det renholdsplaner der standarden er beskrevet.
Spesialrengjøring som for eksempel utvendig vinduspuss er ikke omfattet av avtalen.
Enkelte av Oslo kommunes virksomheter har særskilte krav til renhold, som for eksempel krav som stilles til helse- og omsorgsinstitusjoner i forbindelse med smittevern, infeksjonskontrollprogram, standarder tilknyttet hygieneområdet osv. Slike behov faller ikke inn under definisjonen «spesialrengjøring» i avsnittet over, og slike behov er omfattet av samkjøpsavtalen.
Renholdstjenester som utføres i egenregi er ikke omfattet av samkjøpsavtalens omfang. Med egenregi i denne sammenheng menes såkalt egentlig egenregi, dvs. Renhold som blir utført av renholdere som er ansatt i en av Oslo kommunes virksomheter. Egenregi omfatter både situasjoner hvor en ansatt renholder utfører arbeid for den virksomheten de er ansatt hos, og situasjoner hvor det inngås avtale mellom to eller flere av Oslo kommunes virksomheter om at de ansatte renholderne skal utføre renhold hos en annen virksomheter enn den renholderen er ansatt hos. Det er eksempelvis ansatt renholdere i Omsorgsbygg (oby). Det gjøres oppmerksom på at oby vil inngå i det nye eiendomsforetaket Oslobygg kf som ved kunngjøring av denne anskaffelsen fortsatt er under etablering.
Samkjøpsavtalen legges opp som en parallell rammeavtale, jf. foa § § 26-3.
Det skal gjennomføres minikonkurranser mellom samkjøpsavtaleleverandørene når kontraktsverdien for avropet er over kr 150 000, - ekskl. Mva. Oppdragsgiver har til hensikt å inngå samkjøpsavtale med mellom 6-8 leverandører forutsatt at det er tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud.
For leveranser med anslått total kontraktsverdi under kr 150 000 ekskl. Mva. Kan virksomheter i Oslo kommune fritt henvende seg direkte til en av samkjøpsavtaleleverandørene uten å gjennomføre minikonkurranse.
Anbud id:
721764
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 13. Mai 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud