Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1300 Siste år
345 Siste 3 mnd
115 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Kjerneboring av ett borehull ved bergen (coop ? crustal onshore-offshore project).

Registrert Dato: Fredag 03. Juni 2011

Anbudsinnbydelse på kjerneboring av ett borehull ved Bergen (COOP ? Crustal Onshore-Offshore Project).
Norges geologiske undersøkelse (NGU) ønsker å få mer kunnskap om varmeutviklingen i norske krystallinske bergarter og dens effekt på varmestrøm og temperatur i sedimentbassenger på den norske kontinentalsokkelen. Vi ønsker også å vurdere potensialet for dyp geotermisk energi. For å oppnå dette planlegger NGU å bore ett (1) 800 meter (evt. 1000 meter) dypt hull i Fyllingsdalen ved Bergen og inviterer herved kompetente firma til å avgi anbud på denne oppgaven.
1. Informasjon om borelokalitet
Borelokaliteten er ved Sæle i Bergen. Borekoordinatene er UTM 32 W 294600-N 6595000, WGS84. Boreplassen er en parkeringsplass på en liten halvøy i Sælevatnet øst for RV 540, med lett adkomst for boreutstyr. Det er tilgang til vann fra bygninger i nærheten. Bergarten er prekambrisk granittisk gneis, delvis dekket av et tynt lag av kvartære sedimenter.
2. Teknisk beskrivelse av arbeidet
*Bare kjerneboring aksepteres. Minimum borediameter er 56 mm.
*Det skal bores ned til 800 meter (opsjon på 1000 m ønskes). Dersom kontraktøren får tekniske eller geologiske problemer under boringen, skal NGU straks kontaktes for å diskutere og bestemme om det skal støpes/settes ned casing i hullet eller stoppe boringen.
*Det forlanges casing i sedimentene over fast fjell.
*Borehullet skal rengjøres og være rent etter boring. Ekstra god spyling forlanges ved fullboring.
*Borerapport inneholdende all boreinformasjon om borehastighet, registrering av sprekker/svakhetssoner, vanninntrengning fra sprekker, bergartstype og annen relevant boreinformasjon kreves etter endt oppdrag.
*Borehullet skal sikres med et låsbart lokk.
Anbyderen skal utarbeide et (originalt) tilbud som legges i lukket konvolutt. Konvolutten skal så legges i nøytral konvolutt og forsegles. Den nøytrale forseglede konvolutten skal merkes: "Anbyder?.. COOP PROJECT" og leveres innen den 4.juli 2011 til:
Norges geologiske undersøkelse (ved resepsjonen)
Leiv Eirikssons vei 39, Lade
Trondheim, Norge
Tilbudet kan eventuelt sendes som vanlig post til: NGU, Postboks 6315 Sluppen, 7491 Trondheim. Tilbyderen har da risikoen for at tilbudet ikke når frem til NGUs lokaler i Leiv Eirikssvei 39, innen fristen.
NGU forbeholder seg retten til å forkaste samtlige tilbud, deler av tilbud eller å gå i nærmere forhandlinger med et utvalg av de mest aktuelle leverandørene. NGU forbeholder seg retten til å gå ut med ytterligere prisforespørsel.
NGU benytter AIS 89 "Alminnelige innkjøpsvilkår for statlig kjøp av handelsvarer." (AIS-89) er tilgjengelig på nettsiden *** Linken er fjernet *** . Avvik fra denne skal oppgis i tilbudet.
Spørsmål om oppgaven rettes til:
Lagleder Odleiv Olesen, tlf. 73 90 44 56, Mobil 990 71 743,
E-post: odleiv.olesen@ngu.no
Anbudsdokumentene er tilgjengelig kun på engelsk ved forespørsel.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere