Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Kjerneboring av ett borehull ved bergen (coop ? crustal onshore-offshore project).

Anbudsinnbydelse på kjerneboring av ett borehull ved Bergen (coop? Crustal Onshore-Offshore Project).
Norges geologiske undersøkelse (ngu) ønsker å få mer kunnskap om varmeutviklingen i norske krystallinske bergarter og dens effekt på varmestrøm og temperatur i sedimentbassenger på den norske kontinentalsokkelen. Vi ønsker også å vurdere potensialet for dyp geotermisk energi. For å oppnå dette planlegger ngu å bore ett (1) 800 meter (evt. 1000 meter) dypt hull i Fyllingsdalen ved Bergen og inviterer herved kompetente firma til å avgi anbud på denne oppgaven.
1. Informasjon om borelokalitet
Borelokaliteten er ved sæle i Bergen. Borekoordinatene er utm 32 w 294600-n 6595000, WGS84. Boreplassen er en parkeringsplass på en liten halvøy i sælevatnet øst for rv 540, med lett adkomst for boreutstyr. Det er tilgang til vann fra bygninger i nærheten. Bergarten er prekambrisk granittisk gneis, delvis dekket av et tynt lag av kvartære sedimenter.
2. Teknisk beskrivelse av arbeidet
*Bare kjerneboring aksepteres. Minimum borediameter er 56 mm.
*Det skal bores ned til 800 meter (opsjon på 1000 m ønskes). Dersom kontraktøren får tekniske eller geologiske problemer under boringen, skal ngu straks kontaktes for å diskutere og bestemme om det skal støpes/settes ned casing i hullet eller stoppe boringen.
*Det forlanges casing i sedimentene over fast fjell.
*Borehullet skal rengjøres og være rent etter boring. Ekstra god spyling forlanges ved fullboring.
*Borerapport inneholdende all boreinformasjon om borehastighet, registrering av sprekker/svakhetssoner, vanninntrengning fra sprekker, bergartstype og annen relevant boreinformasjon kreves etter endt oppdrag.
*Borehullet skal sikres med et låsbart lokk.
Anbyderen skal utarbeide et (originalt) tilbud som legges i lukket konvolutt. Konvolutten skal så legges i nøytral konvolutt og forsegles. Den nøytrale forseglede konvolutten skal merkes: "Anbyder. coop project" og leveres innen den 4. Juli 2011 til:
Norges geologiske undersøkelse (ved resepsjonen)
Leiv Eirikssons vei 39, Lade
Trondheim, Norge
Tilbudet kan eventuelt sendes som vanlig post til: ngu, Postboks 6315 Sluppen, 7491 Trondheim. Tilbyderen har da risikoen for at tilbudet ikke når frem til NGUs lokaler i Leiv Eirikssvei 39, innen fristen.
ngu forbeholder seg retten til å forkaste samtlige tilbud, deler av tilbud eller å gå i nærmere forhandlinger med et utvalg av de mest aktuelle leverandørene. ngu forbeholder seg retten til å gå ut med ytterligere prisforespørsel.
ngu benytter ais 89 "Alminnelige innkjøpsvilkår for statlig kjøp av handelsvarer." (ais-89) er tilgjengelig på nettsiden #URL0#? Id=105928. Avvik fra denne skal oppgis i tilbudet.
Spørsmål om oppgaven rettes til:
Lagleder Odleiv Olesen, tlf. (info fjernet), Mobil (info fjernet),
e-post: #URL1#
Anbudsdokumentene er tilgjengelig kun på engelsk ved forespørsel.
Anbud id:
151285
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 3. Juni 2011

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud