Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

KK - Totalentreprise - Godhaugen 42 bofellesskap

Første fase er kvalifiseringsfasen. på bakgrunn av denne vil tre leverandører velges ut, og disse vil bli invitert til å gi tilbud. Om flere enn tre inngir forespørsel til å delta vil de tre beste velges ut ved hjelp av utvelgelseskriteriene angitt i vedlagte kvalifikasjonsgrunnlag.
Den sentrale målgruppe for dette prosjektet er personer med vesentlige bistandsbehov i alle daglige situasjoner og gjøremål. Mange har flere funksjonshemminger på bakgrunn av ulike sykdommer og skader, og trenger særskilt tilretteleggelse av fysiske omgivelser og individuelle tjenester. De seks fremtidige beboerne er i alderen 20 til 35 år og for de fleste er dette planlagt som et varig og langsiktig botilbud.
For mer informasjon, se vedlagte kvalifikasjonsgrunnlag.
Alle dokumenter og selve konkurransegrunnlaget vil bli gitt til de kvalifiserte leverandørene i neste fase. Konkurransegrunnlaget og andre dokumenter er likevel lagt ved i denne fasen, slik at interesserte leverandører kan få en mer helhetlig oversikt over konkurransen. Det tas forbehold om noen endringer i selve konkurransegrunnlaget til fase 2.
Anbud id:
476221
  • Sted:
    Kristiansund
  • Registrert:
    Lørdag 8. Juli 2017

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud