Betongsaging, Entreprenør, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4798 Siste år
3863 Siste 3 mnd
163 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Knytte loftsrom til leilighet, i boligblokk av betong.

Registrert Dato: Tirsdag 05. April 2011

Vi eier et rom i etagen over leiligheten som skal knyttes til leiligheten m/trapp. Ønsket tidspunkt for arbeidet er feb. 2012.

Blokken er fra 1950, og er i betong. Etageskillerne er i betong og er ca 17cm tykke. Loftsrommet er i dag boareal ikke knyttet til leiligheten, på 30kvm gulvflate. Loftsrommet er ment å bli soverom m/hems. trappen kommer ned i stue under.

Loftet består av flere boenheter og loftsrommet må derfor bygges som egen branncelle for å kunne knyttes til leiligheten.

Arbeidet på loftet innebærer: rive gammel vegg mot fellesområdet. Bygge ny vegg opp igjen, m/noe isolering. Etterisolere resterende 3 vegger. Riving av tak, og bygge oppigjen med isolering i hht. dagens standard. Takbjelker er i tre og det må sørges for lufting.

Betongsagingen
Trappehullet er L formet og er 1m bredt, 1,5+3,5m langt. Tykkelsen på betongen er 17cm. Det er en veranda i stuen som betongmassen kan fraktes ut via.

Det må muligens legges nytt gulv/bjelkelag i loftsetagen. Det må helt klart legges nytt gulvbelegg.

Tilsvarende arbeide er gjort i naboblokk, og jeg har kopi av søknad/godkjennelse. Det er gjort avtale med styret. Men søknad til bergen kommune må gjøres.

Tegninger over bygget og bilder sendes på mail. Ta kontakt for avtale om befaring, eller dersom det er noen spørsmål. Erfaring fra tilsvarende prosjekter en nødvendig, og det kan mangle detaljer i forespørselen.

Det skal ikke gjøres elektrisk arbeid eller maling i rommene. Det skal heller ikke inkludere pris for selve trappen/montering av trapp.