Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Kokk til 4-retters middag laget fra bunnen av for 30 stk
Trenger en kokk som kan lage farmor og farfars brullupsmeny fra 1924. Vi er ca 30 voksne og 8 barn. Maten må lages "fra bunnen av". Menyen var buljong m boller, flyndre, gås og is m kransekake. Vi har storkjøkken til disposisjon, og maten serveres i naborommet. Vi har dekketøy. Trenger også hjelp til servering
Anbud id:
955290
-
Sted:Oslo
-
Registrert:Torsdag 22. August 2024
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
1 anbud
-
Feire 80 års dag en søndag lunsj med snitterCa 20 personer. Selskap på Golia i Oslo. Ønsker snitter uten reker og svinekjøtt. Tillegg av karbonadesmørbrød uten innblandet svin. Dato søndag (info fjernet). Klokken 14. 00. Fint om maten kan leveres til...
-
Oslo
-
Søndag 9. Februar 2025
-