Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Kokk til 4-retters middag laget fra bunnen av for 30 stk
Trenger en kokk som kan lage farmor og farfars brullupsmeny fra 1924. Vi er ca 30 voksne og 8 barn. Maten må lages "fra bunnen av". Menyen var buljong m boller, flyndre, gås og is m kransekake. Vi har storkjøkken til disposisjon, og maten serveres i naborommet. Vi har dekketøy. Trenger også hjelp til servering
Anbud id:
955290
-
Sted:Oslo
-
Registrert:Torsdag 22. August 2024
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
3 anbud
-
Ryddehjelp/diverse til navnefestHei! Vi trenger en som kan bistå med litt diverse hjelp til en navnefest lørdag 26 oktober fra ca kl. 11 - 19 Gjestene vil forsyne seg selv, men trenger hjelp til å rydde av bordene, ta i mot cateri...
-
Oslo
-
Torsdag 19. September 2024
-
-
Bryllup med matservering og skjenkebevilgning ved kystenBryllup. Ca 30 gjester. Matservering. Skjenkebevilgning og kystbeliggenhet om mulig. Ikke skolebygg/samfunnshus. Ser etter lokaler mellom Kristiandsand (info fjernet) Skien
-
Oslo
-
Fredag 13. September 2024
-
-
Servitør og ryddehjelpVi trenger hjelp til bryllup som skal stå 28. Juni 2025. Det skal serveres gryterett, ost til dessert samt kake, kaffe og is. Gjestene forsyner seg selv, men vi trenger noen til å sette frem mat,...
-
Oslo
-
Søndag 8. September 2024
-