Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Kokk til 4-retters middag laget fra bunnen av for 30 stk
Trenger en kokk som kan lage farmor og farfars brullupsmeny fra 1924. Vi er ca 30 voksne og 8 barn. Maten må lages "fra bunnen av". Menyen var buljong m boller, flyndre, gås og is m kransekake. Vi har storkjøkken til disposisjon, og maten serveres i naborommet. Vi har dekketøy. Trenger også hjelp til servering
Anbud id:
955290
-
Sted:Oslo
-
Registrert:Torsdag 22. August 2024
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
1 anbud
-
Trenger servitør i Oslo den 19.01.2025Hei, Vi trenger to servitørerer til en middag i Oslo. Det blir totalt 40 gjester. Trenger hjelp med å gjøre klar og servere forrett og dessert. Selve hovedretten legges til rette for at gjestene kan...
-
Oslo
-
Mandag 13. Januar 2025
-