Catering i Oslo
Formidlede anbud
-
0Siste år
-
0Siste 3 mnd
-
0Aktive nå
Oslo
Avsluttet
Kokk til 4-retters middag laget fra bunnen av for 30 stk
Trenger en kokk som kan lage farmor og farfars brullupsmeny fra 1924. Vi er ca 30 voksne og 8 barn. Maten må lages "fra bunnen av". Menyen var buljong m boller, flyndre, gås og is m kransekake. Vi har storkjøkken til disposisjon, og maten serveres i naborommet. Vi har dekketøy. Trenger også hjelp til servering
Anbud id:
955290
-
Sted:Oslo
-
Registrert:Torsdag 22. August 2024
Er du interessert i dette oppdraget?
Lignende oppdrag i Oslo
1 anbud
-
Servitører til bryllup 5.7.25 i OsloVi trenger 4-5 servitører til servering av 3-retters middag i vårt bryllup i et selskapslokale i Holmenkollen i Oslo lørdag 5. Juli 2025. Det blir ca 60-70 gjester. Jobben vil bestå av servering av ma...
-
Oslo
-
Søndag 20. April 2025
-