Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Kombinert ski- og vegtunnel på vegglifjell

Kommunene Tinn og Rollag tok i 2007 initiativ til å få gjennomført en mulighetsstudie for å se om det var mulig å bygge en kombinert ski- og vegtunnel mellom Tinn og Rollag på Vegglifjell.
Etter at mulighetsstudien var avsluttet, besluttet kommunene å gå videre i et forprosjekt. i forprosjektet skal man blant annet gjøre nærmere utredninger og undersøkelser mht. Om det er mulig å bygge kombinert ski- og vegtunnel på Vegglifjell. Forprosjektet ble igangsatt i september 2008 og skal avsluttes i desember 2009.
Det skal nå kjøpes konsulenttjenester til forprosjektet. Konsulenten skal foretas en grovplanlegging med tilhørende grovkalkyle basert på løsningskonseptet for en kombinert ski- og vegtunnel.
Som del av dette skal det gjøres:
? nærmere fysiske og geologiske undersøkelser for å finne og anbefale best egnet trase, tunnelpåhugg og portalløsninger
? Grunnundersøkelser knyttet til anbefalt tunneltrasè/tunnelpåhugg
? Bruk av vegtunnel som skitunnel om sommeren
? Eventuelt helårlig skitunnel i grentunnel
? Ventilasjon og kjøling
? Snøproduksjon
? Risikoanalyse knyttet til kombinert bruk som ski- og vegtunnel
Funn fra undersøkelsene som er utført og anbefalinger på bakgrunn av dette, herunder inntegning på kart og skisser av løsningskonseptet med begrunnelser for de valg som er gjort, samt grovplan og tilhørende grovkalkyle skal presenteres i en egnet oppsummering og presentasjonsform, og oversendes oppdragsgiver innen 2009-10-30.
Denne oppsummeringen vil være med å danne grunnlag for en beslutning blant prosjekteierne om hvorvidt man skal gå videre med en detaljplanlegging.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=170078.
Anbud id:
51836
  • Sted:
    Rollag
  • Registrert:
    Tirsdag 19. Mai 2009