Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Vestfold og Telemark

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Vestfold og Telemark
Avsluttet

Kommunaltekniske tjenester

Horten kommune, Virksomhet Teknisk - Drift og Anlegg skal inngå rammeavtale for utførelse av kommunaltekniske driftsoppgaver / enkeltoppdrag innen gravetjenester og rørlegging.
Avtalen vil også omfatte innleie av maskiner, lastebil og personell i de tilfeller der dette er nødvendig. Horten kommune holder materiell, men dette innbefatter ikke sperregjerder/?materiell, skilter etc. Skiltplan utarbeides av tilbyder.
Avtalen er tenkt brukt i de tilfeller der det oppstår topper av arbeidsomfang som kommunen ikke har kapasitet å håndtere i egenregi. Horten kommune garanterer ikke at avtalen vil medføre oppdrag eller hvilken størrelse oppdragene vil ha.
Det kan være aktuelt å inngå rammeavtale med inntil 3 leverandører. Dersom det inngås avtale med flere leverandører, vil valg av leverandør for det enkelte oppdrag/avrop skje basert på en kombinasjon av oppdragets art samt leverandørs kapasitet og responstid. Under ellers like forhold vil Horten kommune søke å balansere tildeling blant leverandørene.
Tilbyder som ikke har sentral godkjenning må være inneforstått med at det må søkes om lokal godkjenning i Horten kommune ved tildeling av enkeltoppdrag/avrop på rammeavtalen.
Rammeavtalen omfatter ikke kommunaltekniske oppdrag som inngår i investeringsprosjekter og større entrepriser.
Anbud id:
61902
 • Sted:
  Horten
 • Registrert:
  Tirsdag 18. August 2009

Lignende oppdrag i Vestfold og Telemark

3 anbud