Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Kommunegården Sandvika - ombygging av sentralhallen

Ombyggingen av sentralhallen i Kommunegården er en del av prosjektet? Liv og røre i sentralhallen. målet er å legge til rette for økt bruk av sentralhallen til kultur og frivillighet.
Kommunegården ble ferdigstilt i årene 1990 til 1992. Bygget har en høy arkitektonisk kvalitet og kjennetegnes ved både tidløse bestandige materialvalg og spennende detaljer.
For å utnytte sentralhallen best mulig til kulturelle og sosiale formål er det bestemt å åpne opp mellom biblioteket og sentralhallen, samt fjerne deler av plantekassen som skiller de to nivåene i sentralhallen. Arealet mellom sentralhallen og biblioteket skal tilrettelegges som en? Lounge. Med dette vil vi oppnå nye bevegelsesmønstre i sentralhallen og muligheter for flere typer arrangementer. Hovedinngangen skal oppgraderes og tilpasses nye krav til bl. a universell utforming.
400 m2
Anbud id:
239946
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Mandag 11. Mars 2013

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud