Rørlegger i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

121 Siste år
31 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Komplett rørleggerjobb til hytte på gaustablikk

Registrert Dato: Mandag 17. Januar 2011

Planlegger oppsetning av tømmerhytte på Gaustablikk til våren/sommeren(2011). Plantegninger for 1 etasje og oppstugu er vedlagt.
Jeg ønsker spesifisert prisantydning på følgende:
Komplett rørlopplegg inkl.jobb, materiell og mva.:
Røropplegg for vann og kloakk inn i hytten. Jeg ønsker rør i rør sentral i teknisk rom. Teknisk rom skal ha stoppekran/hovedkran samt gjennomføring for utekran. og mulighet for tilkobling av vaskemaskin. Vil benytte Eemax momentanvarmere istedet for varmtvannstank(krever vel da kun ett sett med rør) Bad er naborom med teknisk rom og her skal en Eemax TM5522 i baderomsinnredning med vask og servantbatteri. Hjørnekar(massasje) og dusj med avløp samt vegghengt klosett skal stå på badet. Vegg i vegg med bad er kjøkken der det skal vare opplegg for oppvaskkum med servantbatteri og oppvaskmaskin. I annen etasje skal det vare et WC med vegghengt klosett og innredning med servant og servantbatteri, samt en Eemax EM2557 . Dette er det jeg har så langt, men ønsker også at det blir utarbeidet en plan for opplegget slik at lafteprodusenten ev.kan forberede for skjult røropplegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Avløp, Baderomsinnredning, Innredning, Kjøkken, Oppvaskkum, Plantegninger, Røropplegg, Servant, Tømmerhytte, Utekran, Vann, Vegg

Tinn Austbygd, Telemark

Avsluttet: Tirsdag 01. Februar 2011